marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 06.12.2017

Circ în Parlament! Senatorul Șerban Nicolae către Cosette Chichirău: 'Penală e mama dvs. care v-a făcut așa nesimțită. Spălați-vă pe dinți' VIDEO

Dezbaterile din plenul Camerei Deputaților la Statutul Magistraților s-au lăsat cu jigniri și replici dure. Protagoniștii au fost deputatul USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

DAR DIN DAR! Moș Nicolae a venit la 37 de copii nevoiași, din Techirghiol!
De Roxana Glăvan 6 decembrie 2017

Nu este copil care să nu-i fi împărtășit dorințele sale lui Moș Nicolae. Și cum bătrânul care nu se arată niciodată nu dezamăgește pe nimeni, ajutat de comunitatea din Techirghiol, el a îndeplinit dorințele celor mici. 37 de copii care provin din familii defavorizate au primit, astăzi, pe lângă o masă caldă și darurile mult-așteptate, chiar dacă nu au avut ghetuțe pe care să le lustruiască.

CONSTANȚA. Automat cu sfaturi despre cum să faci sex, la îndemâna copiilor: 'Este posibil să vă împliniți cele mai ascunse fantezii, cu parteneri necunoscuți'

Un automat cu sfaturi sexuale explicite la îndemâna copiilor. Nu este o glumă, ci un aparat care se află chiar în unul dintre cele mai frecventate centre comerciale din Constanța. Grav este că pe mașinărie nu este specificat că poate fi folosită doar de persoanele cu vârsta peste 18 ani. Pentru că cei care dețin spațiul comercial nu au afișat avertismentele necesare, comisarii de la protecția consumatorului i-au sancționat.

REPORTAJ. Regele Mihai și bisericuța de lemn de la Mănăstirea Techirghiol!
De Roxana Glăvan 6 decembrie 2017

Întreaga țară își plânge regele, iar oamenii locurilor dragi lui rememorează clipele neprețuite petrecute alături de Majestatea Sa. Pe Regele Mihai l-au legat amintiri din copilărie de Constanța. Bisericuța de lemn din curtea Mănăstirii din Techirghiol este una dintre ele. De altfel, Majestatea Sa a acceptat să fie numit cetățean de onoare al orașului Techirghiol, în timpul vieții, pentru că, așa cum însuși spunea la vremea respectivă, orașul de pe malul ghiolului miraculos are o însemnătate aparte pentru el.

CONSTANȚA. Teribilistul care s-a filmat conducând cu peste 250 km/h se laudă că a ajuns în atenția presei: 'Asta înseamnă să fii vedetă'

Încă un constănțean teribilist face senzație pe facebook după ce a postat un mesaj adresat polițiștilor Serviciului Rutier în care scrie că nu se poate abține să conducă cu viteză. Și, ca să facă dovada, a postat mai multe filmulețe. Dacă ar fi să ne luăm după acestea, tânărul depășește viteza legală cu 150 de kilometri la oră pe autostradă și cu peste 100 de kilometri la oră pe un drum național.

CONSTANȚA. Centrul vechi al orașului, transformat în zonă pietonală! Accesul autoturismelor, INTERZIS!
De Andreea Bajdechi 6 decembrie 2017

Autoritățile vor să transforme centrul vechi al orașului Constanța într-o zonă strict pietonală. Este un proiect de hotărâre a Consiliului Local, aflat încă în dezbatere public. Constănțenii aprobă această măsură, însă patronii de terase și hoteluri din zonă sunt total nemulțumiți. Spun că prin această schimbare, afacerile lor vor avea de suferit și în cele din urmă vor fi nevoiți să pună lacătul pe ușă și să renunțe la investițiile de milioane de euro.

Gest șocant al unei angajate de la Penitenciarul Poarta Albă - a încercat să-și taie venele din cauza volumului mare de muncă!

Este anchetă la Penitenciarul Poarta Albă după ce o angajată a recurs la un gest șocant. Aceasta s-a tăiat singură pe mână, cu un cuțit. Din fericire, rana nu a fost adâncă și viața nu i-a fost pusă în pericol.

Cristi Pletea și Elena Zaharia confirmă valoarea școlii constănțene de tenis de masă

Tenisul de masă constănțean este din nou la înălțime! Cristi Pletea și Elena Zaharia au făcut parte din echipa României, care a cucerit trei medalii de bronz la Campionatul Mondial de juniori din Italia. De Sfântul Nicolae sunt acasă, alături de familii. Campioana europeană Eliza Samara i-a felicitat astăzi pe cei doi la antrenamentul din Sala LPS.

JUDEȚUL CONSTANȚA. LOC BLESTEMAT. Două ACCIDENTE în doar câteva ore, în ACELAȘI LOC! O tânără a murit, 3 persoane rănite!

La puțin timp după miezul nopții, un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un copac de pe marginea drumului, conducătorul, un bărbat de 32 de ani, a fost rănit grav, iar pasagerul din dreapta, o femeie de 35 de ani, și-a pierdut viața pe loc.

Gașca Zurli va da startul distracției pentru cei mai mici vizitatori ai City Park Mall

Da, ați ghicit, este vorba despre simpaticii artiști din Gașca Zurli, pe care-i puteți revedea joi, 7 decembrie, la City Park Mall, de la ora 17.

Funeraliile Regelui Mihai I vor avea loc în 16 decembrie - DOLIU național în 14, 15 și 16 decembrie

Guvernul României a decis să decreteze 3 zile de doliu național în memoria Regelui Mihai I al României. Între 14 și 16 decembrie, instituțiile și autoritățile publice centrale și locale sunt obligate să arboreze în bernă drapelul României. De asemenea, posturile naționale de televiziune trebuie să își adapteze programele, iar instituțiile publice să anuleze orice manifestări de genul concertelor. Astăzi, la Castelul Peleș, sute de persoane au stat la rând pentru a scrie în cartea de condoleanțe.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O tânără și-a găsit sfârșitul după ce o mașină a intrat într-un copac! GALERIE FOTO/VIDEO

În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei femei de 35 de ani, situată pe locul din față dreapta, precum și rănirea gravă a conducătorului auto.