marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.01.2017

TRAGEDIE la Poartă Albă! Un bărbat a murit după ce i-a explodat centrala în față. Cadavrul său a stat mai bine de două ore în zăpadă

Un bărbat din localitatea Poartă Albă, județul Constanța, a fost omorât de explozia centralei termice. Corpul neînsuflețit a rămas mai bine de două ore afară, în zăpadă.

CONSTANȚA. Fetiță căzută într-un canal chiar sub ochii mamei - VIDEO

Momente cumplite pentru o fetiță de 11 ani din Constanța, după ce a căzut într-o canalizare. A fost necesară intervenția pompierilor pentru a o putea scoate.

Autostrada A2 București - Constanța a fost din nou închisă. Se circulă pe drumul vechi, în condiții de iarnă

Circulația pe autostrada A2 a fost din nou suspendată din cauza viscolului. Pe drumul vechi București - Constanța se circulă, în condiții de iarnă.

Unitățile de învățământ din județul Constanța se închid pentru TOATĂ săptămâna în urma avertizărilor Cod Portocaliu de viscol

Inspectoratul Școlar Județean a anunțat astăzi suspendarea cursurilor pentru întreaga săptămână la nivelul întregului județ.

METEO. Cod Galben de ger în toată țara. Temperaturi de -16 grade Celsius pe timpul zilei

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare Cod Galben de ger pentru următoarele trei zile, valabilă la nivelul întregii țări.

Creștinii îl sărbătoresc astăzi, 7 ianuarie, pe Sfântul Ioan Botezătorul. Două milioane de români îi poartă numele

Aproximativ două milioane de români îl sărbătoresc astăzi, 7 ianuarie, pe Sfântul Ioan Botezătorul, la o zi după sărbătoarea Botezului Domnului.