miercuri, 12 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.01.2018

CONSTANȚA. Temperaturile extrem de ridicate au făcut faleza și plaja să arate ca într-o zi de primăvară! GALERIE FOTO/VIDEO

Vremea însorită și extrem de caldă pentru această perioadă a anului i-a făcut pe constănțeni să renunțe a confortul canapelei și să iasă la plimbare.

Povestea incredibilă a lui Howard Schultz, președintele executiv Starbucks: cum a ajuns să facă o avere de 84 de miliarde de dolari!

Între 1998 și 2008, Starbucks a ajuns de la 1.886 de cafenele la 16.680. În acest moment, compania deține peste 27.300 de magazine în 75 de țări.

Ziariști cumpărați la bucată. Sau în vrac

Adică la grămadă, cu toate redacțiile pe care le dirijează. Ceea ce înseamnă că, la rândul lor, au intoxicat alți ziariști sau i-au transformat pur și simplu în unelte numai bune de executat diversiuni media. Și sunt doar două exemple. Atâta tot!

'Ciclonul Bombă' face ravagii. Minime record în estul Canadei și al Statelor Unite: pe muntele Washington s-au resimțit -69 grade C!

Autoritățile au emis avertizări de ger extrem în provinciile canadiene Ontario și Quebec, dar și în toată regiunea de nord-est a Statelor Unite.

Peste 30 de persoane, dispărute în urma coliziunii a două nave în largul coastelor Chinei

Autoritățile chineze au demarat o operațiune de căutare și salvare a membrilor echipajului tancului petrolier, care au fost dați dispăruți, aparent fiind vorba de 30 de iranieni și două persoane din Bangladesh.

'E primăvară în ianuarie'! Încă o zi caldă la malul mării! Cand vin ploile și frigul!

În țară, la ora prânzului, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 8 și 16 grade. Cel mai cald va fi în zonele deluroase din vestul și sudul tãrii.