luni, 21 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.02.2018

Consultări formale la Ministerul Educației. Școala începe mai devreme în toamnă
De Roxana Glăvan 7 februarie 2018

Structura viitorului an școlar rămâne cum a fost gândită inițial. Reprezentanții Ministerului Educației nu au ținut cont de părerea părinților și elevilor.

Numărul virozelor respiratorii crește la Constanța. Ce sfaturi dau specialiștii
De Roxana Glăvan 7 februarie 2018

Atenție în această perioadă pe unde mergeți, cu cine vă întâlniți și ce consumați. Medicii constănțeni ne avertizează că numărul persoanelor cu viroze respiratorii și gripă crește de la o zi la alta.

Carmen Dan a oferit explicația scăderea salariilor polițiștilor

Continuă războiul declarațiilor pe tema salariilor. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat astăzi că sporul de 40% pentru polițiști nu s-a tăiat, ci nu mai este legal.

CONSTANȚA. Polițiștii au deschis dosar penal în cazul calului bătut până a murit. Stăpânul riscă pușcăria

Scene dramatice au avut loc seara trecută pe o stradă din Constanța. Un cal a murit în chinuri groaznice după ce stăpânul l-a lovit cu cruzime până l-a lăsat lat.

ROMÂNIA. Gripa a mai făcut două victime - numărul deceselor a ajuns la 10 persoane!

Numărul persoanelor care și-au pierdut viața din cauza gripei din România a crescut la zece.

Locul 1 mondial e aproape asigurat pentru Simona Halep!

Halep este tot mai aproape să revină pe locul 1 WTA, după ce a primit un bilet gratuit la turneul de la Dubai (19-25 februarie), la care Wozniacki, actualul lider, nu s-a înscris!

România arsă pe grătarul UE

În vorbe sau chiar prin proceduri concrete. Iar promotorii schimbărilor legislative au fost din nou incapabili să prevină ofensiva antiromânească și la fel de incapabili să treacă la contraofensivă.

SpaceX a intrat în istorie: s-a lansat cu succes cea mai puternică rachetă din lume! Cele trei propulsoare au aterizat înapoi pe Pământ

Cele trei propulsoarea s-au reîntors pe Pământ. Două dintre ele au aterizat în sincron, în aplauzele entuziasmate ale spectatorilor.