joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.05.2019

Secția de laparoscopie a Spitalului Municipal Medgidia, modernizată cu ajutorul Clubului Rotary 'Cetatea Tomis'

Locuitorii din Medgidia, dar și din împrejurimi, au de acum înainte o șansă în plus la viață. Astăzi, în prezența primarului localității, Valentin Vrabie, a fost dată în folosință noul echipament ce va înzestra secția de laparoscopie a Spitalului Municipal Medgidia.

Senatorul Ștefan Mihu, interpelare pentru decalarea perioadei de începere a anului școlar în scopul promovării turismului românesc!

În ședința Senatului din 6.05, senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare privind o corelare mai strânsă a structurii anului școlar cu obiectivele promovarii turismului românesc.

CONSTANȚA. Club de fițe din Mamaia, acuzat de poluare - a aruncat moluz și alte deșeuri din construcții pe malul Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari!

Un club de fițe din Mamaia a aruncat moluz și alte deșeuri din construcții pe malul Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, poluând terenul.

CONSTANȚA. Caz revoltător la o creșă - copii bătuți de îngrijitoare și obligați să se spele cu apă din toaletă!

Două îngrijitoare de la Creșa nr. 20 din Năvodari sunt acuzate că au agresat fizic și verbal doi copii, în vârstă de doi ani și jumătate.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).

PROGNOZA METEO ÎN INTERVALUL 6 – 19 MAI. Cum va fi vremea în Dobrogea

Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.