sîmbătă, 23 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.07.2018

UPDATE. Un MIG s-a prăbușit la un show aviatic la baza aeriană Borcea - pilotul de 36 de ani nu a supraviețuit! GALERIE FOTO/VIDEO

Un aparat MIG s-a prăbușit, în urmă cu puțin timp, la baza Borcea din județul Călărași, confirmă MApN, iar IGSU a trimis mai multe echipe în zonă.

ALERTĂ ALIMENTARĂ în România în cazul infectării cu Listeria! Lista legumelor congelate retrase din mai multe magazine!

Având în vedere riscul asupra sănătății, clienții sunt rugați insistent să țină cont de această retragere și să nu consume aceste produse.

NEVERSEA 2018, cea de-a treia zi de festival: Armin van Buuren urcă pe scenă! PROGRAMUL ZILEI

Pentru astăzi, organizatorii au pregătit un program în care nume mari de artiști vor urca pe cele cinci scene amenajate pe plajă.

AVERTIZARE METEO. Cod galben de ploi, vijelii și grindină în 32 de județe și cod galben de inundații pentru 30 de județe, de azi de la prânz!

Potrivit meteorologilor, cantitățile de apă vor depăși 20 de litri pe metru pătrat, în timp ce în zonele de deal și la munte se vor înregistra cantități de apă de până la 70 de litri pe metru pătrat.

Navă cu zeci de navigatori români la bord, reținută în Franța - marinarii, neplătiți de mai multe luni și ținuți în condiții inumane!

Conform unor surse apropiate navigatorilor de la bord, condițiile de muncă și viață la bord sunt inumane și inacceptabile.