marţi, 23 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.08.2018

ZIUA PORȚILOR DESCHISE, în Portul Militar Constanța - submarinul Delfinul și nava-școală Mircea așteaptă vizitatori!

În cele două zile, marinarii militari au pregătit programe interactive, cu jocuri și concursuri tradiționale marinărești, dar și multe alte surprize.

PESTA PORCINĂ. Imagini revoltătoare pe Dunăre: porci morți plutind pe fluviu! Numeroase cadavre aruncate pe câmp, la Brăila

În ultimele zile, pe Facebook au apărut numeroase filmări realizate de cetățeni care prezintă cadavre abandonate în diverse locuri.

CONSTANȚA. Un medic plastician oferă consultații gratuite femeilor care își doresc reconstrucții mamare

Femeile vor beneficia de consultații gratuite oferite celor care au în perspectivă o reconstrucție mamară.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Tineri prinși cu droguri de polițiști

Luni, 6 august, jandarmii Grupării Mobile Constanța, au observat în Vama Veche, un tânăr cu un comportament suspect. La controlul corporal, jandarmii au găsit șapte folii de aluminiu, de forma unor bile ce conțineau în interior, muguri vegetali de culoare verde. A spus că le-a cumpărat din zona corturi, de la doi cetățeni străini și că dorea să le vândă. Imediat echipajul s-a deplasat și a identificat, la o terasă, doi cetățeni străini care au început să se agite la vederea jandarmilor. Unul dintre ei a luat-o la fugă spre mare, având în mână o sacoșă cu o substanță vegetală. A fost somat, nu s-a oprit, dar a aruncat din mână sacoșa, înainte de a intra în apa mării. A fost prins și împreună cu prietenului lui au fost conduși și li s-au controlat bagajele. Surpriză, în bagaje au mai găsit o sacoșă cu substanță vegetală cu miros înțepător.

CONSTANȚA. O nouă tragedie pe litoral! Trupul neînsuflețit al unei femei, adus de valuri la mal!

Polițiștii mai spun că pe trupul femeii nu au descoperit urme de violență, în urma necropsiei urmând să se stabilească modul în care a survenit decesul.

Celebrul interpret de muzică populară, taragotistul Dumitru Fărcaș, a murit

În luna mai, Fărcaș a împlinit vârsta de 80 de ani, ocazie cu care președintele Klaus Iohannis i-a oferit Ordinul Național "Serviciu Credincios" în grad de cavaler.