sîmbătă, 23 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.09.2017

ACCIDENT CUMPLIT pe Autostrada Soarelui, surprins de camera de bord! Un TIR strivește o mașină! VIDEO
De Andreea Jîjîie 7 septembrie 2017

Totul a fost surprins de camera de bord a unui șofer, iar imaginile nu au nevoie de nicio descriere.

Constanța va fi gazda Campionatului Mondial de 'hand to hand fighting' pentru juniori

Vineri și sâmbătă, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui Campionatul Mondial de hand to hand fighting pentru juniori. Extrem de popular în țările ex-sovietice, stilul de luptă, care îmbină procedee din toate artele marțiale, reprezintă o noutate în România. Țara noastră s-a afiliat în acest an la federația internațională.

Alina Dumitru: ”Nu mai avem sportivi ambițioși”

Campioana olimpică de la Beijing, Alina Dumitru, este rezervată în privința șanselor României de a cuceri o medalie de aur la judo în 2020. ”Nu mai avem sportivi ambițioși”, spune Alina Dumitru, care a devenit antrenoare în 2012. Cea mai valoroasă judoka din istoria României speră să aducă o schimbare de mentalitate din noua sa postură, de vicepreședinte al Federației Române de Judo.

Procesiune religioasă pe străzile Constanței. Brâul Maicii Domnului, adus din Grecia în Arhiepiscopia Tomisului!

Procesiune religioasă pe străzile Constanței. Sute de enoriași, alături de un sobor de preoți au însoțit Brâul Maicii Domnului de la Biserica Sfânta Maria la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Veșmântul sfânt a fost adus, din nou, din Grecia, și va rămâne în lăcașele de cult din Constanța până luni.

CONSTANȚA. Mărturii dureroase după sentința în cazul Beirut: 'Scurm pământul cu mâinile, să o scot să o întreb de ce, mamă?'

„Scurm pământul cu mâinile, să o scot să o întreb de ce, mamă? Uneori mă gândesc să merg și eu la ea, dar atunci cine o să-i mai facă pomenile?”. Sunt vorbele pline de durere ale mamei Nicoletei Vasilițeanu, una dintre cele 3 artiste moarte în incendiul de la Beirut. Chiar dacă patronul restaurantului a fost condamnat la un deceniu de închisoare, chiar dacă familiile vor primi milioane de euro despăgubiri, spun că nu își doresc nimic, decât să le poată strânge în brațe din nou pe tinere, așa cum o făceau acum 3 ani și jumătate.

CONSTANȚA. Compediile pentru clasa a V-a dau bătăi de cap părinților - unii habar nu au ce sunt aceste ghiduri!

Compendiile pentru clasa a V-a au ajuns pe ultima sută de metri la Constanța. Acum se încearcă distribuirea lor cât mai repede către școli, pentru ca aceste ghiduri - care vor ține loc manualelor - să ajungă pe băncile elevilor până luni. În tot acest zor, unii părinți se plâng că profesorii nu le-ar fi explicat până acum copiilor cum stau lucrurile în privința compendiilor.

CONSTANȚA. Mărturia cutremurătoare a unui părinte care-și vede fiica distrusă de statul român: 'Copilul meu este o umbră a celui care a fost'

Luiza a ajuns la doar 12 ani să urle la vederea unui om în halat alb, spunând că-și urăște viața și își dorește să nu se fi născut.

Campionatul Național de Yachting Offshore 2017 ia startul vineri, la Marina Eforie

Marina Eforie și LifeHarbour Limanu vor găzdui și în acest an cele două etape din cadrul Campionatului Național de Yachting Offshore din România – 2017.

LUMÂNĂRI PENTRU MICUȚA SOFIA. Pelerinaj pe bulevardul Mamaia, unde s-a produs tragedia. GALERIE FOTO

La 4 zile de la moartea Mariei Sofia, arsă de vie în rulota părinților, pe bulevardul Mamaia, locul unde s-a produs tragedia a devenit parcă unul de pelerinaj.

'SUNTEM DATORI SĂ NU UITĂM'. Zece ani de la moartea pompierului Iulian Arusoaei, fostul comandant al Gărzii de Intervenție

Astăzi este o zi tristă pentru pompierii constănțeni, care comemorează zece ani de la moartea colegului lor Iulian Arusoaie. Sublocotenentul post-mortem Iulian Arusoaei, fostul comandant al Gărzii de Intervenție din cadrul Detașamentului Oraș Constanta, și-a pierdut viața pe 7 septembrie 2007, în timpul unei misiuni.

GALERIE FOTO. Curățenie generală în cartierul Palas: mai multe familii de romi, obligate să-și curețe locuințele
De Andreea Bajdechi 7 septembrie 2017

Dimineața a început cu țipete în cartierul Palas. Echipe ale Primăriei Constanța, însoțite de polițiști și jandarmi, au mers la adăposturile improvizate de mai multe familii de romi pentru a le face curățenie. Acestea au crezut că vor fi evacuate și au pornit scandalul. Abia după ce au aflat scopul acțiunii, spiritele s-au mai calmat și au pus și ele mâna să curețe locul în care trăiesc.

Cristoph Daum negociază rezilierea contractului cu Federația Română de Fotbal

Christoph Daum negociază cu conducerea FRF rezilierea contractului și, dacă se va ajunge la un acord, directorul tehnic Mihai Stoichiță va fi anunțat selecționer interimar al naționalei României pentru ultimele două partide din preliminariile Cupei Mondiale, informează ProSport.