marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 07.11.2017

CONSTANȚA. Fetițe lăsate în mașină de mama plecată la cumpărături - o copilă a pornit motorul ÎN JOACĂ! VIDEO
De Andreea Jîjîie si Cristina Puşcaşu 7 noiembrie 2017

Este de necrezut ce a făcut o mamă din Constanța. Femeia și-a lăsat cei doi copii în mașină, ce par de vârsta grădiniței, într-o parcare a unui supermarket, și a plecat liniștită la cumpărături. Câțiva clienți ai magazinului le-au văzut pe fetițe și nu s-au mai dezlipit de lângă autoturism, mai ales că una dintre copile a reușit să pornească motorul.

Tricolorii au pozat astăzi în noul echipament! Primul test este joi, în amicalul cu Turcia

Tricolorii au testat astăzi noul echipament, pe care îl vor purta pentru prima dată joi, în amicalul cu Turcia de la Cluj-Napoca. Cei 29 de jucători convocați de Cosmin Contra au participat la o ședință foto la Mogoșoaia, unde s-au pregătit în aceste zile.

Hagi crede în generația U21: Isăilă a creat un grup bun, sper să meargă pe linia asta

Tineretul are un meci important la sfârșitul acestei săptămâni. România va întâlni Portugalia, vineri, la Ovidiu, în preliminariile Campionatului European rezervat jucătorilor sub 21 de ani. Gheorghe Hagi spune că selecționerul Daniel Isăilă are la dispoziție un grup foarte talentat, cu care poate obține calificarea la turneul final din 2019.

CODUL FISCAL, modificat mâine prin ordonanță de urgență - sindicatele anunță proteste!

Executivul va modifica mâine Codul Fiscal printr-o ordonanță de urgență în ședința de Guvern. Anunțul a fost făcut astăzi de premierul Mihai Tudose, care a declarat că în ordonanță va fi inclusă și trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat. Sindicatele și patronatele, dar și primarii își exprimă, în continuare, nemulțumirea față de unele dintre modificările Codului Fiscal. La Mioveni, peste 6.000 de salariați au protestat astăzi, împotriva viitoarelor modificări fiscale.

Panică printre profesorii unei școli din Constanța! Un elev de clasa a 7-a ar fi vrut să se sinucidă, ca provocare a jocului Balena Albastră!

Au fost momente de panică printre profesorii de la o unitate de învățământ din Constanța. Totul după ce câțiva elevi de clasa a 7-a i-au povestit dirigintei că un coleg ar vrea să se arunce de pe bloc și că le-ar fi spus că joacă Balena Albastră. Imediat părinții elevului au fost chemați la școală și au verificat speriați starea acestuia. Conducerea liceului susține totuși că temerile nu s-au confirmat și că totul nu ar fi decât o glumă proastă făcută de ceilalți copii.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Vinurile de Murfatlar, salvate de sechestrul ANAF!
De Roxana Glăvan 7 noiembrie 2017

După ce luna trecută statul a executat, paradoxal, statul și a scos la licitație vinuri de colecție de la Murfatlar, situația a revenit acum la normal. Ministerul Agriculturii a plătit datoria Stațiunii de Cercetare și Dezvoltare de la Murfatlar, instituție de stat, și astfel vinurile vechi din 1950 au fost salvate de la a doua licitație organizată astăzi de către ANAF. Întreaga datorie strânsă din 2009 și până acum a fost lichidată cu fonduri de la Guvern.

CONSTANȚA. Hypermarketuri AMENDATE pentru oferte mincinoase!
De Andreea Bajdechi 7 noiembrie 2017

După ce au verificat piețele, comisarii de la protecția consumatorilor au trecut la controale în lanțurile de hypermarketuri. Nici aici, surprizele nu au întârziat să apară. În general, clienții erau atrași de oferte mincinoase sub reclama produselor vândute la promoție. În realitate, acestea aveau un preț mai mare decât cel corect. După control au urmat amenzile.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Gest șocant al unui bărbat după o criză de gelozie: și-a turnat benzină și și-a dat foc!

Mânat de gelozie și încurajat de alcool, un bărbat de 31 de ani din satul Lanurile și-a ales o soartă cumplită. Și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc, doar pentru că suspecta că femeia pe care o iubea l-ar fi înșelat. A fost dus la spital cu arsuri pe 95 la sută din corp și, deși a fost operat de urgență, nu a mai trăit decât câteva ore.

BRĂȚARA ELECTRONICĂ ar putea deveni realitate. Legea care prevede supravegherea la domiciliu cu acest dispozitiv a fost adoptată tacit de Senat

Măsura executării la domiciliu a pedepsei prin supraveghere cu brățara electronică se poate aplica doar pentru pedepsele de până la trei ani închisoare.

SĂRBĂTOARE MARE pentru români. Obiceiuri și tradiții de Sfinții Arhangheli MIHAIL și GAVRIIL!

Cei doi arhangheli purtători de sabie ca simbol al biruinței sunt, potrivit credinței ortodoxe, călăuzele sufletelor în drumul lor spre Rai.

ROMÂNIA. Mașină SCOASĂ DIN CIRCULAȚIE, implicată într-un accident grav - șoferul A MURIT PE LOC! GALERIE FOTO!

Într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a izbit de un gard de beton, după care a fost proiectată într-un mal de pământ.