luni, 10 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.01.2018

Viitorul l-a transferat pe Voduț. Atacantul de 23 de ani a fost prezent la reunirea campioanei

Viitorul l-a pierdut pe Țucudean, plecat la CFR Cluj, dar l-a adus pe Voduț, de la Voluntari. Atacantul de 23 de ani a făcut astăzi primul antrenament alături de noii săi colegi. Campionii României s-au reunit la Ovidiu după vacanța de iarnă și sunt cu gândul numai la play-off-ul Ligii Întîi.

Început tensionat de 2018 în PSD! Liviu Dragnea a reușit să amâne restructurarea Guvernului!

Început tensionat de 2018 în PSD. Demisia Doinei Pană de la Ministerul Apelor și Pădurilor a permis grupării Mihai Tudose să forțeze o eventuală restructurare a Guvernului. Surse politice spun că în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Executiv Național al PSD, lui Liviu Dragnea i s-ar fi reproșat că a adus prea mulți oameni din Teleorman în Executiv. Din înfruntarea de astăzi a celor două tabere din PSD a câștigat astăzi Liviu Dragnea care a reușit să amâne restrcuturarea Guvernului și să propună un nou nume pentru funcția de ministru al Apelor și Pădurilor. Senatorul de Bistrița Ioan Deneș este cel care ar putea să o înlocuiască pe Doina Pană.

Temperaturile ridicate, un dezastru pentru agricultură!
De Andreea Bajdechi 8 ianuarie 2018

Suntem deja în a doua lună de iarnă, însă temperaturile sunt se mențin în continuare, de primăvară. Nu este o problemă așa mare pentru oameni, dar pentru agricultură este, spun specialiștii. Cum gradele ridicate din termometre nu vor mai ține mult, culturile ar putea fi distruse.

CONSTANȚA. Cozi infernale la taxe și impozite - sute de oameni și-au plătit dările la stat!
De Roxana Glăvan 8 ianuarie 2018

Cozi interminabile, astăzi, în prima zi când s-au deschis ghișeele serviciului de taxe și impozite din Constanța. Conștiincioși, oamenii, în special pensionarii, au venit să-și achite dările. Nu au primit deciziile acasă, să afle cât au de plată, dar ei o știu pe a lor: că trebuie să înceapă anul fără datorii.

Donald Trump ar urma să fie audiat în investigația privind contactele cu Rusia! 'nu a avut loc nicio infracțiune'

Președintele SUA, Donald Trump, ar urma să fie audiat în cadrul investigației procurorului special Robert Mueller privind contactele cu Rusia, afirmă surse citate de NBC News.

Boboteaza sărbătorită la Techirghiol

Sute de credincioși au participat astăzi și la Techirghiol la slujba de Bobotează. Vremea caldă i-a adus pe locuitori pe malul lacului, de unde au putut lua și apă sfințită. Pentru cele trei cruci aruncate în lac au înotat șase localnici. Unul singur s-a încumetat să intre în apă fără echipament de protecție.

Globurile de Aur 2018. Negrul a dominat pe covorul roșu, în semn de protest față de abuzurile sexuale de la Hollywood

Diamantele albe au părut să domine, regizoarea Greta Gerwig făcând o excepție, cu colierul său vintage din aur și diamante, datând din 1980.

Război în statul paralel. Miza e PSD!

Dragnea poate juca sau nu cu demisia pe masă. Dacă o face, fiecare dintre părți speră la un rezultat decisiv în favoarea ei. Ar fi, deci, o provocare în dublu sens. Între atât de multe necunoscute, există totuși și o certitudine. Momentul este bine ales. Pentru că PSD, practic, nu are în acest moment vreun adversar suficient de puternic pentru a-i lua locul la guvernare.

Familia regală se reunește la Mănăstirea Curtea de Argeș. 40 de zile de la decesul Regelui Mihai

Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul va fi însoțit de un sobor de preoți de la Mânăstirea Curtea de Argeș și din eparhie.

Tancul petrolier care s-a ciocnit cu un cargobot în largul coastelor Chinei ar putea exploda. Peste 30 de persoane dispărute!

Accidentul naval s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la 300 de kilometri est de orașul Shanghai.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii în lift este polițist! Bărbatul a recunoscut că de mulți ani îi plac copiii!

Prinderea pedofilului care a molestat doi copii din Capitală este o victorie amară pentru Poliția Română. Bărbatul de 45 de ani, divorțat, cu doi copii, este agent la Brigada Rutieră. Deși l-au recunoscut în pozele publicate de anchetatori, deși știau că are antecendete din cauza cărora era poreclit „Violatorul”, colegii săi de muncă s-au mulțumit să facă glume între ei pe seama asemănării, în loc să îl denunțe. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a spus cu non-șalanță că îi plac demult copiii.

Peste 7.300 de amenzi, în valoare de 2,4 milioane de lei, au fost aplicate doar de Bobotează

Inspectoratul General de Poliție menționează că au fost depistate și 10 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 38 măsuri preventive.