vineri, 18 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.02.2018

Se modifică Legea privind prevenirea și combaterea violenței în familie - ce riscă cei care- și agresează membrii familiei!

Guvernul a aprobat proiectul de Lege privind modificarea și completarea Legii nr. 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței în familie, fiind introduse noi măsuri pentru protejarea imediată a victimei și înlăturarea agresorului.

CONSTANȚA. Spitalul Județean a primit un incubator vital pentru nou - născuții cu probleme!
De Roxana Glăvan 8 februarie 2018

Un incubator vital pentru transportul nou-născuților a intrat în dotarea Spitalului Județean de Urgență din Constanța. După doi ani în care unitatea medicală nu a avut un astfel de aparat, în condițiile în care unul din zece copii se naște înainte de termen, salvarea a venit printr-o donație. Incubatorul a fost folosit deja în 5 cazuri extrem de grave.

CONSTANȚA. Carantină la Spitalul Județean - accesul în spital, restricționat! Vizitele vor fi interzise pe mai multe secții
De Roxana Glăvan 8 februarie 2018

Este carantină la Spitalul Județean din Constanța, după ce a crescut alarmant numărul cazurilor de gripă și viroze. Vizitatorii nu pot intra în secțiile de mare risc, precum Oncologie și Terapie Intensivă, și au accesul limitat în restul unității medicale. Totodată, cei intră trebuie să respecte o serie de reguli. Mulți constănțeni înțeleg situația, dar sunt destui și cei care se plâng că nu mai pot ajunge la bolnavi, deși tocmai pentru protejarea acestora este instituită carantina.

ALERTĂ din cauza gripei! Alte opt persoane au murit - numărul deceselor a ajuns la 16!

Alte opt persoane au murit, în ultimele zece zile, din cauza virusului gripal, numărul deceselor ajungând la 16.

Ministrul Sănătății: Salariile medicilor vor crește cu cel puțin 70% de la 1 martie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat joi că salariile medicilor vor crește cu cel puțin 70% de la 1 martie. Pintea susține că unele salarii vor depăși 4.000 de euro, după indexare.

COD GALBEN de ninsori abundente - care sunt regiunile vizate de atenționarea meteorologilor!

Local în Carpații Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei, cantitățile de precipitații vor atinge 15...20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.