sîmbătă, 17 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.03.2018

De la campioni, pentru doamne și domnișoare! Fotbaliștii Viitorului au oferit flori la Universitatea Ovidius

Fotbaliștii Viitorului au făcut astăzi o vizită la Universitatea Ovidius din Constanța pentru a le oferi flori doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie. Campionii României, împreună cu managerul Gheorghe Hagi, au avut apoi un dialog cu studenții, care le-au promis că îi vor susține la meciurile de acasă în acest sezon.

Noi acuzații împotriva procurorilor DNA

O nouă înregistrare scandaloasă din sediul DNA a fost făcută publică seara trecută. De această dată este vorba de o filmare în care fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, plânge în timp ce semnează o declarație ce i-ar fi fost redactată de procurori. În respectiva declarație recunoștea toate învinuirile aduse de procurori, sub amenințarea că în caz contrar urma să înfunde pușcăria. Mai mult, aceasta era asistată de un avocat plătit chiar de către cea care a denunțat-o și care i-ar fi fost recomandat de procurorii DNA.

CONSTANȚA. Analize medicale GRATUITE pentru depistarea cancerului la sân și a celui de col uterin!
De Andreea Bajdechi 8 martie 2018

De Ziua Mondială a femeii sute de doamne și domnișoare sunt sfătuite să aibă grijă de sănătatea lor. Pentru a le ajuta, la Constanța, sute de mamografii și teste Babeș Papanicolau au fost puse gratuit la dispoziția lor. Analizele medicale fac parte dintr-o campanie ce are ca scop depistarea precoce a cancerului la sân și a celui de col uterin.

OFICIAL! Șoferii care circulă fără rovinietă scapă de amendă - președintele Iohannis a promulgat legea!

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, azi, legea prin care șoferii care circulă fără rovinietă nu vor putea fi sancționați în intervalul cuprins de la data săvârșirii contravenției și până la data comunicării acesteia, iar amenda se prescrie dacă șoferul nu e informat timp de 4 luni.

SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Obiceiuri și tradiții de Sfinții 40 de Mucenici! Ce trebuie să facă creștinii în această zi

Se mai spune că, în această zi, poarta cerului se deschide și moșii se întorc între cei din care s-au ridicat. Situarea acestei sărbători în preajma echinocțiului nu este întâmplătoare, pentru că, în viziunea populară, trecerea între cele două lumi se poate face numai urmând drumul Soarelui.

CONSTANȚA. Surpriză de infarct pentru un șofer - și-a găsit mașina acoperită de vopsea, în parcare!

Un constănțean a avut parte în această dimineață de o surpriză neplăcută. Bărbatul și-a găsit mașina vandalizată în parcare.

CONSTANȚA. Bărbatul care șantaja minore cu fotografii indecente, condamnat la închisoare!

Le cerea fotografii cu ele îmbrăcate sumar sau dezbrăcate, apoi le șantaja în sensul că, dacă nu vor întreține raporturi sexuale cu el, va face fotografiile publice. Totul a ieșit la iveală când o fată de 16 ani din localitatea Ovidiu a mers la poliție și s-a plâns că este șantajată de Ciprian Nițu.

INUNDAȚII în 19 localități din șase județe - peste 120 de pompieri au intervenit!

În ultimele 24 de ore, peste 120 de pompieri cu 40 mijloace tehnice au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de topirii stratului de zăpadă și creșterii nivelului pânzei freatice din anumite zone.