luni, 18 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.04.2017

Tinerii dintr-un sat din Constanța se plâng că terenul lor de fotbal a fost... arat cu tractorul - FOTO/VIDEO

Tinerii din satul Văleni, comuna Dobromir din județul Constanța se plâng că terenul lor de fotbal a fost transformat în... teren arabil.

DESCOPERIRE MACABRĂ. După ce un gardian de la Penitenciarul Poarta Albă s-a spânzurat, un altul și-a dat foc în propria mașină - FOTO

Gest șocant al unui gardian de la Penitenciarul Poarta Albă. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit seara trecută carbonizat în autoturismul său, la ieșirea din Medgidia, spre Valea Dacilor.

TEROARE LA STOCKHOLM. Un român a fost rănit în atentatul terorist! Anunțul făcut de Ministerul de Externe

Un cetățean român a fost rănit în atentatul terorist produs ieri în capitala Suediei. Potrivit Ministerului de Externe, românul lovit de camionul condus de terorist se află în spital și este în stare stabilă.

ACCIDENT FEROVIAR. Doi oameni au murit după ce un tren marfar a căzut de pe un pod în apropiere de Petroșani - GALERIE FOTO

Un tren de marfă a deraiat, astăzi, în județul Hunedoara. Din primele informații două persoane care formau echipajul locomotivei au decedat. Misiunea echipelor de intervenție care s-au deplasat la fața locului este îngreunată de faptul că liniile de înaltă tensiune au fost rupte și sunt în contact cu garnitura avariată.

Gino Iorgulescu, despre teribilul accident din Constanța în care a murit Cătălin Gemănar: 'A scăpat de gloanțele din Afganistan și i-a fost scris să moară așa'

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, astăzi, pentru Neptun TV, că Dan Cătălin Gemănar, directorul tehnic al LPF care a murit, noaptea trecută, într-un groaznic accident, era mai mult decât un prieten pentru el și că acesta a avut o viață extraordinară.

Sute de mesaje de condoleanțe pentru Cătălin Gemănar, bodyguardul Angelinei Jolie care a murit într-un teribil accident la Constanța!

Garda de corp a celebrei actrițe Angelina Jolie a murit într-un groaznic accident în Constanța. Pe pagina sa de Facebook au început să curgă mesaje de condoleanțe.