duminică, 22 iulie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.08.2017

Marian Godină depune plângere penală, după examenul de admitere la Academia de Poliție: 'V-ați bătut joc de emoțiile a mii de tineri și părinți care astăzi au plâns'

Marian Godină a anunțat pe Facebook că va depune o plângere penală privind organizarea examenului de admitere la Academia de Poliție, după ce au apărut informații că rezultatul punctat de barem pentru unul dintre subiectele de la proba de Istorie ar fi fost greșit.

DRAMĂ. Oboseala unui șofer de TIR l-a costat viața pe colegul său, aflat în dreapta - bărbatul de 24 de ani se căsătorise de 2 săptămâni!

Șoferul care a decedat în urma unui cumplit accident de pe DN7, în Deva, avea 24 de ani și era din Argeș.

Celule pregătite de procurorii DNA, înainte ca judecătorii să decidă arestarea!

Noi acuzații grave împotriva instituției conduse de Laura Codruța Kovesi au fost făcute, seara trecută, la România TV. Procurorii DNA au obținut mandat de interceptare la „Beciul Domnesc” într-un dosar în care cel vizat, omul de afaceri constănțean Sorin Strutinsky, nici măcar nu era cercetat penal. Mai mult, conform documentului, procurorii știau deja că Strutinsky va fi arestat și, atenție, în ce cameră va fi încarcerat. Acest aspect relevă clar modul în care unii judecători nu au făcut altceva decât să dea curs ordinelor de la DNA.

CONCERT INEDIT! Unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de muzică terapeutică din România ajunge pe litoral!
De Roxana Glăvan 8 august 2017

Am ajuns să ne certăm încă din primele zile de vacanță, iar alinarea nu ne-o găsim decât după ce ne aruncăm câteva cuvinte de ocară. Sunt doar câteva dintre semnalele venite din partea hotelierilor de pe litoral, care spun că românii nu au cultura fericirii. Există un om care se mândrește că muzica sa este terapie pentru suflet, că alungă orice tristețe, că vindecă boli. Vă invităm să vă găsiți liniștea alături de unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de muzică terapeutică din România, timișoreanul Gheorghe Iovu, venit săptămâna aceasta pe litoral.

CONSTANȚA. Tinerii nu se grăbesc să se înscrie la facultate - mii de locuri rămase libere la universități!

Universitățile își numără bobocii sau mai degrabă....locurile rămase libere. Cele trei universități de stat din Constanța au rămas, după prima sesiune de înscrieri, cu sute sau chiar mii de locuri neocupate. Conducerea Universității Maritime ia în calcul restructurarea unor specializări care s-au dovedit neatractive pentru tinerii studenți.

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Trupul unui adolescent de 17 ani, târât de pompieri ca un sac de cartofi și resuscitat de rude! VIDEO

Imagini șocante au fost postate pe rețelele de socializare. Trupul unui adolescent înecat este târât de echipajele de intervenție ca un sac de cartofi. Totodată, echipajul de ambulanță este acuzat că nu a intervenit conform protocolului și că a declarat decesul fără manevre de resuscitare. Șefii de la Pompieri au deschis o anchetă internă.

SITUAȚIE DEZASTRUOASĂ la Spitalul Tulcea! Prin ce chinuri trec cei care au ghinionul să ajungă la Urgențe

Situația dezastruoasă de la Spitalul Județean Tulcea este departe de a fi soluționată! Criza de medici cu care se confruntă județul pare să nu găsească rezolvare. Cele mai afectate sunt mămicile care întâmpină probleme cu micuții. Deși unitatea medicală recrutează medici pediatri, aceștia din urmă ocolesc Tulcea.

Copiii din județ întâmpină cu brațele și mințile deschise Autobuzul Veseliei

Începutul de săptămână a dus Autobuzul Veseliei DRAM DRUM pe cărări nebănuite, conducându-l spre mai îndepărtatul Ostrov. Așadar, luni, 7 august 2017, copiii din respectiva localitate s-au adunat într-un număr impresionant.

VEȘTI PROASTE. Accizele la benzină și motorină cresc din nou, scumpind combustibilul la pompe!

Accizele la carburanți vor reveni la nivelul din anul 2016, când conțineau și acea supraaciza de 7 eurocenți pe litru, potrivit unui proiect de act normativ de modificare a Codului Fiscal, publicat de economica.net.

VIDEO. Mizerie de nedescris în bucătăria unei terase din Eforie! Inspectorii OPC au închis unitatea pe loc!

O terasă în stațiunea Eforie Sud nu-și va mai putea primi turiștii. Este o veste bună, pentru că nu respecta nicio normă de igienă. Bucătăria unității era improvizată afară, în curte, iar ciorba, care ajungea în farfuria clienților, era făcută printre haine murdare, spun comisarii OPC. Haideți să vedem împreună imaginile.

TRAGEDIE LA MANGALIA. Un tânăr de 31 de ani și-a dat viața ca să salveze o mamă și pe fetița ei!
De Andreea Bajdechi 8 august 2017

O persoană a intrat în această dimineață, în mare, la Mangalia, și a dispărut. Mai multe echipaje de scafansri, precum și ambarcațiuni rapide, încearcă să o găsească.