miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.09.2017

TENIS. Tecău și Rojer, CAMPIONI la US Open!

TENIS. Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), a câștigat, astăzi, finala probei de dublu de la US Open.

CONSTANȚA. Spectacol impresionant pe Plaja Modern - actori celebri, spectacole pirotehnice, cai și o corabie!

Organizatorii spun că e departe de a fi doar o piesă de teatru, ci mai degrabă o lecție de istorie pe viu, reconstituirea unei file din viața poetului exilat să-și sfârșească zilele în Cetatea Tomis.

Elevii de 10 ai Constanței, recompensați! Câți bani au primit de la Ministerul Educației pentru performanța lor!

Toți ne-au spus că vor cheltui acești bani pe cărți, rechizite și haine pentru începutul de an școlar.

CONSTANȚA. Probleme la început de an școlar - 20 de școli din județ, fără autorizație sanitară!

Doar weekend-ul ne mai desparte de sunetul clopoțelului. Dacă cele mai multe unități de învățământ sunt pregătite să își primească elevii, altele au în continuare probleme. În județul Constanța, sunt încă școli fără autorizație de funcționare, clădiri nereabilitate sau unități cu mobilier învechit.

CONSTANȚA. Bate vântul în sălile de lectură - e la modă cititul în cafenele, baruri sau în mediul virtual!

În cafenele, baruri, direct pe plajă sau în mediul virtual. Sub aceste forme găsim, în zilele noastre, bibliotecile unde oamenii preferă să răsfoiască o carte. Asta în detrimentul sălilor clasice de lectură, unde puțini mai sunt cei care pun piciorul. Oamenii care nu au timp să studieze un roman în bibliotecă spun că încearcă totuși să rupă din bugetul lunar pentru a investi în cărți. De cealaltă parte sunt persoanele care au orice altă preocupare decât cititul.

IMAGINI REVOLTĂTOARE. Zeci de suflete nevinovate ABANDONATE și lăsate SĂ MOARĂ de foame, la marginea județului!
De Roxana Glăvan 8 septembrie 2017

Zeci de câini abandonați pe câmpuri, la marginea județului, fără un colț de pâine sau o sursă de apă, departe de orice așezare. Sunt slabi, râioși, mănâncă rădăcini sau știuleți de porumb. Iar când nu mai au ce, cad pradă șacalilor. Primarul din localitatea constănțană Mihai Viteazu acuză firmele de ecarisaj din județ că abandonează suflete nevinovate în zonă și le lasă să moară, deși încasează bani publici să se ocupe de animalele străzii. A făcut plângeri la Poliție și la DSV, iar autoritățile spun că au făcut filtre, fără rezultat.

DUREROS. Tânărul din Tulcea mort într-un cumplit accident, condus pe ultimul drum!
De Andreea Jîjîie 8 septembrie 2017

"Prietenii și cunoștințele care vor să își exprime condoleanțele vor fi așteptați până la orele 12:30. A fost și va rămâne biker până la moarte și dincolo de ea!"

CONSTANȚA. Restricții de circulație pe mai multe bulevarde, în acest weekend, din cauza evenimentului AMARE Street Fest

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că în perioada 9 - 10 septembrie 2017, când în municipiul Constanța va avea loc evenimentul cultural-artistic AMARE STREET FEST – Festivalul Internațional de Teatru de Stradă, vor fi impuse restricții de circulație.

OFICIAL. Guvernul a stabilit lista alimentelor distribuite în școli: ce vor primi elevii și preșcolarii

Executivul a aprobat lista de fructe, legume și produse lactate și de panificație care se vor distribui preșcolarilor și elevilor de gimnaziu în noul an școlar, limita valorică fixată fiind de 2,05 lei/zi, suma alocată de la bugetul de stat fiind de peste 377 milioane de lei.

Realitatea TV 'împlinește' astăzi șase ani de insolvență - datoriile au crescut de trei ori de la începerea procedurii!

Realitatea Media împlinește, astăzi, șase ani de la deschiderea procedurii de insolvență, timp în care datoriile societății au ajuns la 109 milioane lei - de trei ori mai mari decât la deschiderea procedurii, scrie Supervizor.ro.

TENIS. Tecău și Rojer joacă astăzi finala probei de dublu de la US Open!

TENIS. Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 12, va evolua, astăzi, în finala probei de dublu de la US Open.

Panică în Mexic - cutremur de 8,4 grade, cel puțin 27 de morți - doi români cer ajutorul Ambasadei

Un seism cu magnitudinea 8,4 pe Richter s-a produs în noaptea aceasta în sudul Mexicului, într-o regiune de coastă, zguduind clădirile din centrul și sudul țării, a anunțat U.S. Geological Survey (USGS). Cel puțin 16 persoane au murit, informează presa internațională.

SĂRBĂTOARE. Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, primul mare praznic din noul an bisericesc

Astăzi, 8 septembrie, creștinii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului, cunoscută în popor drept Sfânta Maria Mică. Este prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie, și totodată cea mai mare sărbătoare a toamnei.