sîmbătă, 25 mai 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.10.2018

Traficul feroviar va fi închis timp de două zile între Constanța și Mangalia - lista trenurilor anulate!

Timp de două zile, în luna octombrie, câteva trenuri de călători vor fi anulate ca urmare a închiderii traficului feroviar pe ruta Constanța-Mangalia-retur.

PROGNOZĂ METEO 8-21 OCTOMBRIE. Vremea frumoasă se prelungește - de când se întorc ploile!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru intervalul 8 octombrie - 21 octombrie.

20 de morți într-un accident rutier; victimele erau prieteni și rude care se îndreptau spre o petrecere

Oficialitățile nu au anunțat deocamdată numele victimelor, dar unele au fost dezvăluite de pe conturile de socializare ale rudelor și alte surse de pe internet.

Referendumul a EȘUAT. Presa străină despre prezența slabă la consultarea din 6 și 7 octombrie

Agenția de știri Reuters relatează că "referendumul este perceput drept un teste de popularitate al partidului de guvernământ PSD, care a susținut schimbarea și ale cărui tentative de a slăbi legislația anti-corupție a atras critici din partea Executivului Uniunii Europene".

Un bărbat a murit, o femeie gravidă și un copil de doar trei ani, răniți din cauza unui șofer neatent

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei, mașina, condusă de un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a ieșind de pe carosabil și oprindu-se într-un gard. În autoturism se mai aflau o femeie, de 24 de ani, și un băiat, de 3 ani.