marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 08.11.2017

Răzvan Marin, 'transferat' de Cosmin Contra la selecționata U21 pentru duelul cu Portugalia

Răzvan Marin a fost trimis la naționala de tineret pentru meciul de vineri cu Portugalia, din preliminariile EURO 2019. Cosmin Contra și Daniel Isăilă au convenit asupra acestui lucru, după ce seleționata U21 a rămas fără Nedelcu și Dulca, ambii accidentați.

INVESTIȚIE URIAȘĂ în infrastructura Constanței - rețelele de apă vor fi modernizate și extinse!
De Andreea Bajdechi 8 noiembrie 2017

600 de milioane de euro va investi SC RAJA SA în reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și canalizare. Este cea mai mare investitie în infrastructura realizată vreodată în România în acest sector. Lucrările se vor face în 85 de localități din 5 județe, cu fonduri europene.

Proteste față de modificările aduse Codului Fiscal! Oamenii au ieșit în stradă îngrijorați că vor scădea salariile!

Protestele au continuat și astăzi chiar în timpul ședinței de Guvern în care a fost aprobată ordonanța privind modificarea Codului Fiscal. Atât în București, cât și în mai multe orașe din țară oamenii au ieșit în stradă nemulțumiți de faptul că, spune ei, odată cu trecerea contribuțiilor la angajat le vor scădea salariile. La Constanța, președintele BNS, Dumitru Costin a fost prezent la mitingul din fața Prefecturii, acolo unde aproximativ 300 de sindicaliști au cerut stoparea modificării Codului Fiscal.

IMAGINI ȘOCANTE de la accidentul în care o ȘOFERIȚĂ a murit și 4 mașini au ars! Corpuri ÎNTINSE lângă mașinile în flăcări - lumea filmează! VIDEO

Imaginile au fost postatae pe Facebook, iar mulți internauți condamnă festul persoanelor care s-au apucat să filmeze în loc să încerec să le ajute.

Noul Cod Fiscal a fost adoptat de Guvern! Ce măsuri vor fi luate de la 1 ianuarie!

Instituirea contribuției asiguratoare pentru muncă de 2,25% din fondul de salarii, dar și scăderea de la 16% la 10% a impozitului pe venituri și creșterea salariului minim pe economie de la 1.450 la 1.900 de lei .

MOMENTE DE PANICĂ la Primăria Eforie! Un bărbat a murit în fața ghișeului impozite și taxe

Un bărbat a murit în fața ghișeului impozite și taxe din Primăria Eforie

CONSTANȚA. Un bebeluș are nevoie de AJUTORUL nostru pentru A TRĂI! În doar câteva zile de viață, operat deja de două ori!

Bebelușul s-a născut la 36 de săptămâni cu o greutate de 1915 grame, iar dacă s-ar mai fi întârziat o singură zi, copilașul s-ar fi înecat în burtica mamei.

Un celebru actor de la Hollywood, acuzat de o colegă de abuz

Acuzația, desprinsă parcă din scenariul serialului de televiziune care l-a făcut celebru pe Westwick, este negată de acesta.

Sindicaliștii cheamă românii în stradă și amenință cu greva generală

Președintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, cere respingerea măsurilor prevăzute în ordonanța de urgență.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un copil de 13 ani, căutat de părinți după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors! L -ați văzut?

Este mobilizare generală în Cumpăna după ce un băiat a plecat ieri la școală și nu a mai revenit acasă nici până la această oră. La doar 13 ani, Florian este un copil greu încercat de viață. Suferă de TBC, iar anul trecut a trecut printr-o traumă din care nici un adult nu ar putea să-și revină ușor. Tatăl său a încercat să-i omoare mama și i-a înjunghiat mortal bunicul, supărat că nu i se permite să-l viziteze pe băiat.

IMAGINI DE GROAZĂ - o persoană a MURIT, mai multe mașini AU LUAT FOC! GALERIE FOTO

Scene de coșmar, aseară, pe strada Baicului din Capitală. Două mașini s-au ciocnit și au luat foc, iar incendiul s-a extins cu repeziciune și violent la alte 4 autoturisme parcate. O tânără de 35 de ani a murit pe loc, iar sora sa, de 18 ani, a ajuns la spital și este în stare foarte gravă cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului.