luni, 22 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 09.01.2017

Sebastian Ghiță face noi dezvăluiri despre 'cruciada anticorupție' și Florian Coldea care au blocat INTENȚIONAT proiectele de dezvoltare ale României

Sebastian Ghiță revine cu dezvăluiri incendiare despre abuzurile din justiție și suprimarea presei, la doar câteva ore după ce șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a sesizat Inspecția Judiciară în legătură cu afirmațiile fostului deputat pe care îl numește un "inculpat fugar" ce nu trebuie luat în seamă.

România debutează în Rugby Europe Championship contra Germaniei

Federația Germană de Rugby a anunțat la începutul acestei săptămâni locul unde se va disputa partida cu România, din deschiderea Rugby Europe Championship.

Marți încep înscrierile la „Trofeul Telegraf“

A 26-a ediție a Trofeului Telegraf la fotbal în sală, cea mai veche competiție de acest gen din țară rezervată veteranilor, pornește la drum.

HCDS vrea eventul în 2017 în handbalul românesc

Dobrogea Sud se pregătește deja în formulă aproape completă. Zilele următoare se vor alătura echipei internaționalii de tineret Dan Vasile și Alex Bologa, care au evoluat în calificările pentru Mondiale, și bosniacul Dusko Celica, convocat pentru amicalele de la început de an.

Studenții vor călători gratuit cu toate categoriile de trenuri de la 1 februarie

Studenții se vor bucura, de la 1 februarie, de gratuitate la călătoriile cu trenul, a anunțat astăzi ministrul Educației, Pavel Năstase.

Ținute apreciate și criticate la Globul de Aur 2017 - GALERIE FOTO

Ținutele vedetelor care au participat la festivalul Globul de Aur 2017 au fost apreciatem, dar și criticate de către specialiști.

Viitorul începe pregătirea. Câțiva jucători au făcut vizita medicală azi-dimineață, la Constanța - FOTO/VIDEO

După aproape trei săptămâni de vacanță, liderul la zi al Ligii Întâi, FC Viitorul, a sunat adunarea pentru a începe pregătirea celei de-a doua părți a sezonului 2016-2017.

Consumul de energie electrică la nivel național se apropie de MAXIMUL ISTORIC din cauza gerului!

Astăzi la ora 13.00 s-a organizat o sedință la Dispeceratul Energetic Național pe motivul creșterii consumului de energie electrică la un maxim istoric.

Globurile de Aur 2017 - "La La Land" și "Moonlight", cele mai bune ecranizări

Anul 2017 a început excelent pentru filmul „La La Land”. Musicalul cu Emma Stone și Ryan Gosling în rolurile principale a câștigat premii la toate cele șapte categorii la care a fost nominalizat.

Ce ne sperie astăzi

"Am trăit cu cheia de gât. Asta a însemnat că la 6 ani mergeam și mă întorceam singură de la școală, aveam casa și pe frati-miu pe mână. NU am făcut meditații și aveam pact cu mama s-o întreb numai punctual, la matematică, despre problemele pe care nu le înțelegeam. În rest, temele cu părinții erau asociate cu rușinea și incompetența."

Viscolul și ninsorile puternice revin în forță la Constanța! Meteorologii au emis mai multe avertizări tip cod galben și portocaliu - HARTĂ

După viscolul care a creat mari probleme în sud-estul țării și mai ales în județul Constanța, a intrat în vigoare un Cod Portocaliu de ger în aproape toată țara. Ninsorile revin în noaptea de marți spre miercuri.