vineri, 18 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 09.02.2018

Daniel Dragomir, acuzații grave în 'Black Cube': Dosarul a pornit de la sesizarea lui Lucian Pahonțu, fostul șef SPP acuzat de Liviu Dragnea de implicare politică

Noi acuzați în dosarul „Black Cube”. Prezent astăzi la DIICOT, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, inculpat in acest dosar, a venit cu noi date. El a declarat că dosarul a început de la o sesizare a șefului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Fostul ofiter SRI a afirmat că va sesiza Inspecția Judiciară și ministerul Justiției în acest sens. Implicarea SPP în anumite dosare trebuie analizată în cadrul unei Comisii Parlamentare, este de părere președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care a spus că înființarea unei astfel de comisii este inevitabilă.

Constanța, oraș magnet! Jumătate din populația țării a vizitat cel puțin o dată litoralul în ultimii cinci ani!

Constanța poate fi un oraș magnet! O arată chiar cifrele unei radiografii realizate de Banca Mondială care subliniază negru pe alb că jumătate din populația țării a vizitat cel puțin o dată litoralul nostru în ultimii cinci ani. Autoritățile locale își doresc ca toate aceste date să nu rămână la stadiul de statistici și, alături de agenți economici, hotelieri și mediul academic, să implementaze o serie de proiecte cu fonduri europene care să dezvolte tot mai mult urbea.

ALERTĂ CU ANTRAX la Bruxelles, în clădirea unde se află Consulatul României! Patru persoane plasate în CARANTINĂ!

Patru persoane au fost plasate în carantină în urma unei alerte cu antrax la Bruxelles. Pompierii au fost chemați în clărirea în care își are sediul secția consulară a României.

EXCLUSIV. Gardian de la Penitenciarul Poarta Albă, reținut după ce și-a sechestrat bunicul nevăzător în portbagajul mașinii! Oamenii legii au organizat filtre pentru a-l prinde

Din primele date ale anchetei, se pare că bărbatul s-a prezentat astăzi la lucru, la Penitenciarul Poarta Albă, dar pentru că a avut un comportament neadecvat, superiorii l-au trimis acasă. Ajuns la domiciliu, bărbatul și-a sechestrat bunicul nevăzător. Agentul a fost reținut de polițiști.

MESAJUL VIRAL al unei eleve pentru Klaus Iohannis: 'Voi părăsi țara datorită faptului că nu pot evolua, nu mă pot exprima și cu atât mai puțin, nu pot trăi'

O elevă a Colegiului Național 'Vlaicu Vodă' din Curtea de Argeș i-a transmis un mesaj dureros președintelui Klaus Iohannis. Deaconeasa Bianca-Ștefania susține că după ce va termina liceul va pleca din România pentru că, în opinia sa, șansele de supraviețuire în această țară sunt aproape inexistente.

Infracțiunea de serviciu

Este vorba de faimosul abuz în serviciu. Presupun că acest fenomen nemaîntâlnit ar fi trebuit să-i pună pe gânduri și pe cei câțiva juriști de marcă din Parlamentul României. În mod straniu însă, nimeni nu pornește de la această premiză pentru ca, făcând o analiză, să identifice cele mai bune soluții de viitor.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Incendiu de proporții la Medgidia - peste 40 de persoane rămase fără acoperiș deasupra capului! GALERIE FOTO/VIDEO
De Andreea Bajdechi 9 februarie 2018

Un incendiu violent a făcut scrum, în această dimineață, zece locuințe din Medgidia. Flăcările au cuprins inițial acoperișul unei case, însă din cauza vântului puternic, s-au extins la casele din vecinătate. Zeci de persoane au fost evacuate, iar pompierii s-au luptat mai bine de șapte ore cu focul. Incendiul ar fi pornit de la un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.