sîmbătă, 24 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 09.03.2018

Ziua de 8 martie, sărbătorită la Constanța! Zeci de femei au petrecut în hotelurile de lux din Stațiunea Mamaia!
De Ştefania Uţă 9 martie 2018

Ziua de 8 martie a fost sărbătorită cu fast de majoritatea reprezentantelor sexului frumos în localurile din Constanța! Așa se face că zeci de doamne și domnișoare care au vrut să fie tratate ca niște prințese de 8 martie au ales să petreacă noaptea trecută în hotelurile de lux din Stațiunea Mamaia. Frumoase și elegante, femeile au strălucit din cap până în picioare. Iar, pe ringul de dans aproape că s-au întrecut în mișcări.

CONSTANȚA. A început Târgul 'Ghidul Miresei', la Pavilionul Expozițional! Sute de modele pentru viitoarele mirese
De Andreea Bajdechi 9 martie 2018

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața tinerilor. Până atunci însă trebuie să treacă prin mai multe focuri. Alegerea restaurantului, formației sau cea a fotografului sunt doar câteva dintre ele. Totuși, cel mai greu moment pentru viitoarea mireasă este alegerea rochiei. Anul 2018 vine și cu noutăți în privința culorilor. Toate detaliile pentru pregătirea unei nunți sunt prezentate pe larg, începând de astăzi, la Constanța, la Pavilionul Expozițional.

Gripa a făcut a 88-a victimă - o tânără de doar 17 ani a fost răpusă de virusul gripal!

Activitatea gripală a evoluat cu intensitate mare în București, Brașov, Argeș, Iași și Constanța.

GEST ȘOCANT! Un jandarm de 42 de ani s-a împușcat în cap, în vestiar!

Militarul fusese testat psihologic anul trecut. Ba mai mult, fusese avansat în grad înainte de termen.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Angajata unei primării s-a ARUNCAT de pe un pod - femeia a murit la spital! FOTO

Tragedie în această dimineață în Medgidia. O femeie de 51 de ani s-a aruncat de pe podul rutier, în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Gestul i-a fost fatal: deși când a fost scoasă din apă mai era în viață, nu a mai trăit decât pentru foarte puțin timp. Apropiații ei spun că a recurs la acest gest cumplit pentru că suferea de o boală necruțătoare și în ultima perioadă intrase în depresie.

Traian Băsescu, între statul paralel și România Mare

O spun ca unul care se numără printre acuzatorii săi. În același timp, niciunul dintre acești analiști nu remarcă faptul că Traian Băsescu duce astăzi cea mai importantă campanie pentru România Mare. Iar din această perspectivă ne aflăm toți într-o gravă eroare. Haideți să încercăm să-i dăm totuși Cezarului ce-i al Cezarului.