marţi, 26 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 09.04.2018

Talibanii foamei

Mișcarea Occupy, demonstrațiile pentru egalitatea de sexe, demonstrațiile pentru nediferențierea sexelor sau alte idealuri utopice, născute în laboratoarele unor "gânditori cu bască", finanțați de puzderia de ONG-uri de dreapta, ce papă banii exponenților serioși ai marelui capital sau ai corporațiilor, al căror scop este acela de a nu pierde pozițiile de lideri ai profiturilor.

ACCIDENT RUTIER GRAV. Trei persoane au murit și șase au fost rănite

Cea de-a treia victimă, care fusese transportată în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Galați, a murit în ciuda eforturilor medicilor de a o menține în viață, accidentul de pe DN 25 fiind astfel soldat cu trei persoane decedate și șase rănite, dintre care trei copii, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Cinci pași esențiali pentru revenirea organismului după mesele bogate de Paște. Recomandările nutriționiștilor
De Mediafax 9 aprilie 2018

„Primul pas pentru a ne reveni după mesele copioase este să bem mai multă apă. Putem adăuga limonadă fără zahăr, supe, ciorbe. Ne vom recăpăta mai rapid energia și vom ajuta chiar la reducerea retenției de apă”, explică Cristian Mărgărit.

Tradiții în a doua zi de Paște: fetele sunt date cu parfum în Lunea Albă
De Mediafax 9 aprilie 2018

Un vechi obicei, preluat de la germani, se mai păstrează și astăzi în orașele și satele din Bistrița-Năsăud în a doua zi de Paște, zi numită și Lunea Albă.

Vilă în flăcări. Incendiu de proporții în seara de Paște. GALERIE FOTO
De Mediafax 9 aprilie 2018

La fața locului au intervenit opt autospeciale de stingere, echipaje de descarcerare și o autoscară au acționat pentru stingerea incendiului.

Atac chimic în Siria. Consiliul de Securitate al ONU se întrunește luni la cererea Rusiei și a SUA

Rusia a cerut reuniunea celor 15 membri ai consiliului pe tema "amenințărilor internaționale, păcii și securității", deși motivul nu a fost imediat clar, au informat diplomații duminică.