miercuri, 20 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 09.07.2017

CONSTANȚA. Cel mai aglomerat weekend din acest an, pe litoral

România pare că s-a mutat la mare. În acest weekend, în Mamaia și Eforie Nord cu greu s-a mai putut găsi o cameră liberă. Aglomerat a fost și în stațiunile din sudul litoralului. Hotelierii spun că au mai toate camerele rezervate până în luna august, așa că cei care vor să vină la mare ar trebui să își facă rezervările din timp.

Distracție maximă în Mamaia - zeci de turiști s-au răcorit într-o mare de spumă!

Au fost puse tunurile pe turiști! Nu cele de apă, ci de spumă. Plaja din centrul stațiunii Mamaia s-a transformat astazi într-o mare de clăbuci în care turiștii, energizați de animatoare, s-au răcorit, au dansat și au strigat până la epuizare.

CONSTANȚA. Carambol pe strada Soveja - 6 mașini s-au ciocnit, trafic BLOCAT! GALERIE FOTO

O ciocnire în lanț a avut loc în urmă cu câteva minute, pe strada Soveja, în zona La Betoane. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliția Rutieră.

O tânără nu a putut participa la Neversea după ce a cumpărat un bilet FALS!

O tânără care a cumpărat un bilet pentru a participa la a doua zi a Festivalului Neversea a avut parte de o surpriză neplăcută: biletul achiziționat era fals.

Ultima zi de NEVERSEA - vezi LISTA COMPLETĂ a artiștilor care vor concerta în această seară!

Distracția a continuat și aseară la cel mai mare festival de pe litoral. Muzica electrizanta a transformat plaja de la Modern într-un uriaș ring de dans. Zecile de mii de oameni au dansat frenetic pe muzica artiștilor lor preferați.

CONSTANȚA. Apel la umanitate! O tânără de 19 ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi!

O tânără de 19 ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o șansă la viață. Larisa este absolventă a Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța.