joi, 21 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 09.07.2018

PROGNOZA METEO 9-22 IULIE! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în fiecare zonă - de când scăpăm de ploi!

ANM a publicat prognoza meteorologică pentru intervalul 9 - 22 iulie 2018. În următoarele două zile, vremea se va menține în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Va ploua pe arii extinse, iar în intervale scurte de timp.

Cel mai frumos răsărit, surprins la NEVERSEA - cuplul de îndrăgostiți, căutat de fotograf!

O fotografie realizată la NEVERSEA captează un moment intens dintre doi îndrăgostiți. Doi tineri, un el și o ea, se află pe stabilopozi și se sărută strâns îmbrățișați, având aura răsăritului de soare. Fotograful caută acum perechea, scrie adevarul.ro.

CONSTANȚA. Spectacol de zile mari în ultima zi a Neversea - peste 210.000 de tineri s-au distrat în cele patru zile de festival!

Nostalgicii au retrăit în ultima zi a festivalului NEVERSEA atmosfera muzicii anilor ’90 alături de trupa SCOOTER, care a oferit un concert de neuitat fanilor săi.

REZULTATE FINALE BAC 2018 | O elevă care a depus contestație la toate probele scrise de la Bac a obținut media zece
De Mediafax 9 iulie 2018

Miriam Dobre a declarat, luni, că a terminat liceul la specializarea Matematică – Informatică și că nu i-a venit să creadă că a obținut media 10 la Bac.

UPDATE. Iohannis a REVOCAT-O pe Kovesi, la o lună de la decizia CCR! Cine este Anca Jurma, procurorul delegat la conducerea DNA

Șeful statului a atras atenția că, indiferent de numele procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, această instituție are obligația să-și continue activitatea în mod profesionist, la cel mai înalt nivel de performanță.