sîmbătă, 23 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 10.01.2017

Utilajele pentru deszăpezire au blocat autostrada A4 pentru a-i opri pe șoferii care se aventurau în zăpadă - FOTO

Utilajele pentru deszăpezire au blocat, în această noapte, intrările pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea pentru a-i opri pe șoferii care s-au aventurat în zăpadă și viscol chiar dacă autostrada a fost închisă.

Primăria Constanța oferă sprijin pe timp de viscol persoanelor fără adăpost. Două centre găzduiesc peste 50 de persoane zilele astea

Vremea cu temperaturi extreme, zăpadă și viscol, a adus în cele două centre temporare ale Primăriei Constanța peste 50 de persoane care nu au un acoperiș deasupra capului și care își duc traiul în stradă. Aici primesc trei mese calde, sunt îngrijiți și spălați și nu au voie să părăsească adăposturile.

Coșmar pentru agenții economici! Suspendarea navigației pe Dunăre duce la pierderi de sute de mii de euro

Din cauza gerului cumplit din ultimele zile, Dunărea a înghețat. Centrul INFOTRAFIC a anunțat că navigația pe fluviu a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată, în zona Brăilei și Baziaș-Caraș Severin, iar asta înseamnă pierderi de sute de mii de euro în comerț. Probleme sunt și la Constanța.

Revoltă în rândul producătorilor de mașini! Scoaterea taxei de mediu le va scădea vânzările la automobilele noi cu 30%

Cei care își doresc o mașină dar nu au bani de una nouă, s-au bucurat când Guvernul a eliminat timbrul de mediu, alături de alte 101 taxe. Până la punerea în aplicare, însă, a actului normativ, mai este cale lungă.

Viscolul a revenit în Constanța! Toate drumurile naționale și județene au fost ÎNCHISE de autorități - FOTO/VIDEO

Autoritățile au hotărât închiderea mai multor drumuri din județul Constanța pentru a evita situația de zilele trecute cauzată de viscol.

După zăpada de zilele trecute, o turmă de oi a blocat Autostrada Soarelui pentru mai bine de trei ore! - VIDEO

Opt kilometri în trei ore. De atât a fost nevoie pentru ca zeci de mașini să treacă de un obstacol. Nu vorbim despre o porțiune de drum acoperită cu gheață sau zăpadă, ci despre o turmă de oi. Incidentul a avut loc seara trecută pe Autostrada Soarelui.

Viitorul a plecat azi în cantonamentul din Cipru. Singurul absent, Dani Lopez, și-ar putea rezilia contractul

După aproape trei săptămâni de vacanță, jucătorii formației FC Viitorul s-au reunit în vederea abordării celei de-a doua părți a sezonului 2016/2017.

Universitatea "Ovidius" își reia activitatea mâine, în ciuda avertizării de viscol. Studenții sunt revoltați!

Universitatea "Ovidius" din Constanța a anunțat că își va relua normal activitatea mâine, în ciuda avertizării de viscol și a faptului că celelalte unități de învățământ se închid până luni.

Direcția pentru Agricultură prezintă situația din județul Constanța după codul roșu de viscol și vine cu sfaturi pentru agricultori - GALERIE FOTO

Direcția pentru Agricultură a emis un comunicat care prezintă situația solariilor, a culturilor și a viței de vie după evenimentele meteorologice din ultimele zile, dar și sfaturi pentru agricultori referitoare la culturile proprii.

Dobrogea Sud – HC Odorhei, în Cupa României. Rudi Stănescu: ”Este o echipă de bătut. Vrem să câștigăm cupa!”

Handbal Club Dobrogea Sud va juca în sferturile de finală ale Cupei României cu Handbal Club Odorhei. Tragerea la sorți de astăzi a stabilit ca meciul să se dispute pe 1 februarie la Sala Sporturilor din Constanța. În campionat, pe 24 septembrie, HC Dobrogea Sud s-a impus în meciul cu HC Odorhei, scor 31-30 pe teren propriu.

Ai mașină diesel și se încălzește greu iarna? Uite un pont să nu mai tremuri 20 de minute

Proprietarii de mașini diesel se confruntă cu faptul că încălzirea în habitaclu se face destul de greu. Există destul de multe soluții pentru o încălzire mai rapidă a motorului. Una dintre ele este încălzitorul staționar.

Schimbări majore în fotbalul mondial. FIFA a decis: Campionat Mondial cu 48 de echipe începând din 2026! Cum va arăta turneul

Fotbalul mondial intră oficial într-o nouă eră, după ce membrii Consiliului FIFA au votat astăzi creșterea numărului echipelor calificate la turneele finale ale Campionatului Mondial de la 32 la 48, începând cu ediția de peste 9 ani, din 2026.

Vești bune pentru părinți! Mai mulți bani pentru indemnizația de creștere a copilului!

Indemnizația minimă pentru creșterea copilului urmează să fie majorată începând de la 1 februarie 2017, o dată cu creșterea salariului minim pe economie. Practic, părinții vor primi aproape 170 de lei în plus.

Geronimo Răducu Brănescu a fost numit președinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare (ANSVSA) de premierul Sorin Grindeanu

Geronimo Răducu Brănescu a fost numit de premierul Sorin Grindeanu în funcția de președinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), înlocuindu-l astfel pe Radu Roatiș Chețan.

Se întâmplă în România! Un tren de călători a rămas blocat la -20 de grade pe podul de la Cernavodă mai bine de trei ore

Un tren de călători cu destinația Constanța a stat, noaptea trecută, pentru mai bine de trei ore pe podul de la Cernavodă. Călătorii s-au simțit ca într-un frigider, temperatura de afară fiind de -20 de grade.