marţi, 19 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 10.04.2018

SCANDAL CU BÂTE în Constanța! Răfuială între două familii de țigani - o mașină și geamurile unei case, distruse! VIDEO

În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se poate observa cum mai mulți indivizi înarmați cu bâte încep să lovească un autoturism, după care spart geamurile unei locuințe.

CONSTANȚA. Control la Spitalul Județean - mai multe persoane prinse în timp ce fumau, AMENDATE!

În perioada 02.04.2018 -05.04.2018, în intervalul orar 14:00 – 17:00 lucrătorii instituției au acționat în interiorul unității sanitare și au aplicat...

Pericolul de inundații pe Dunăre rămâne crescut: cod galben și portocaliu până la sfârșitul lunii aprilie! Este vizat și județul Constanța

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), se află în vigoare o avertizare de cod portocaliu pe Dunăre, pe sectoarele: aval Gruia – Oltenița (județele: Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și Călărași), Cernavodă – Galați și ȋn Delta Dunării – județele: Constanța, Brăila, Ialomița, Tulcea și Galați. Avertizarea este valabilă până pe 20 aprilie, ora 16.00.

MARȚEA ALBĂ. Ce nu e bine să facem în a treia zi de Paște!

În a treia zi de Paște, denumită și Marțea Albă, nu se....

PROGNOZA METEO 9 - 22 APRILIE. Se răcește vremea și vin ploile!

În Dobrogea, temperaturile minime se vor menține în jurul a 8 grade până în data de 14 aprilie, apoi și acestea vor scădea, spre 6 grade în data de 16 aprilie. În a doua parte a intervalului de prognoză vor reveni la medii de 8 grade.

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de trafic pe mai multe drumuri naționale - trei porturi din județul Constanța sunt închise din cauza ceții!

Trei porturi din județul Constanța sunt închise, marți dimineață, din cauza ceții dense. Potrivit Centrului Infotrafic, în județul Constanța, din cauza ceții, sunt închise trei porturi maritime de la Marea Neagră.