luni, 15 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 10.05.2017

DONEAZĂ SÂNGE! FII EROU! Studenții Facultății de Medicină din Constanța au demarat o campanie care salvează oameni - VIDEO

'Donează sânge! Fii erou!'. Acesta este sloganul cu care studenții de la Facultatea de Medicină din Constanța vor să atragă donatori. Tinerii sunt ajutați în campania lor și de campioana națională la triatlon, Antoanela Manac.

Turiști întâmpinați cu șantiere și clădiri în paragină în sudul litoralului - VIDEO
De Andreea Bajdechi 10 mai 2017

Sezonul estival 2017 este deschis oficial de la 1 mai. Din păcate, doar la nivel declarativ, pentru că în realitate, de exemplu, în stațiunile din sudul litoralului nu funcționează mai nimic. Doar câteva hoteluri și terase. În rest, turiștii sunt întâmpinați cu șantiere și clădiri închise sau aflate în paragină.

CONSTANȚA. O ceartă între doi îndrăgostiți a pus pe jar pompierii și medicii de la Ambulanță!

O ceartă între doi îndrăgostiți a pus pe jar, în această după-amiază, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și medicii medicilor Serviciului de Ambulanță Constanța.

ROCK IT FEST. Ultimele tehnologii și soluții în materie de IT, prezentate la Constanța, în cadrul unui eveniment cu atmosferă de festival!

A doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) își propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României și vă invită să evadați din monotonia biroului și să pătrundeți într-o atmosferă de... festival!

ANAF scoate la vânzare două pungi de semințe de 0,7 lei bucata, colanți folosiți și un PET cu bere!

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba scoate la vânzare mai multe bunuri confiscate sau intrate în proprietatea statului, între acestea numărându-se pungi cu semințe, măturoaie, motorină în bidoane de plastic, haine noi sau folosite, dar și cratițe și bijuterii.

Acest video ne dovedește din nou de ce sunt considerați șoferii din Constanța cei mai periculoși din țară - VIDEO

Un videoclip postat de un șofer care a înregistrat în trafic o scenă desprinsă parcă din filmele SF ne demonstrează, încă o dată, de ce sunt considerați șoferii din Constanța drept cei mai periculoși din țară.

Guvernul introduce noi taxe! Ajutoarele orfanilor, pensiile militare, dar și bursele elevilor și studenților ar putea fi impozitate!

Se anunță zile grele pentru Guvern. Premierul Sorin Grindeanu va trebui să explice măsurile tot mai controversate de modificare a Codului Fiscal.

Primul arbore genealogic digital din România! Află cum îți poți găsi strămoșii cu numai un click!

Cine vrea să-și afle strămoșii nu trebuie să mai caute prin arhive prăfuite. Cercetătorii de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au făcut prima bază de date digitală a locuitorilor din Transilvania. Aceasta este publică și poate fi accesată online.