vineri, 23 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 10.05.2018

Prima sentință în dosarul Turceni-Rovinari. Victor Ponta și Dan Șova, ACHITAȚI!

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, joi, în primă instanță, achitarea lui Victor Ponta și a lui Dan Șova în dosarul Turceni-Rovinari.

NEVERSEA 2018. Armin van Buuren vine la cel mai așteptat festival de la malul mării!

Pentru prima data pe litoralul românesc, Armin van Buuren a confirmat prezența sa la Festivalul Neversea ce se va desfășura în perioada 5-8 iulie pe plaja din Constanța.

CONSTANȚA. Cel mai mare exercițiu al marinei militare în Marea Neagră - 21 de nave de război și peste 2.300 de militari din opt țări!

Peste 2.300 de militari din opt țări participă zilele acestea la cel mai mare exercițiu militar de pe flancul sudic și estic al NAT

CONSTANȚA. Ploaia a făcut ravagii în oraș - apă de aproape un metru! - VIDEO

Mai multe străzi din Constanța și Eforie au fost inundate, în această dimineață.

TITULARIZARE 2018. Încep probele orale și inspecțiile la clasă în cadrul examenului de titularizare!

Anul trecut, rata de promovare a examenului de titularizare a fost de peste 47,% în rândul candidaților care au obținut note egale sau mai mari de 7.

ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR! Cum să nu devii ținta hoților din autoturisme - recomandările polițiștilor!

Pe perioada deplasării cu autoturismul (în special persoanele de sex feminin) acționați sistemul de închidere al ușilor (astfel veți evita să fiți deposedați la semafor de geanta ce se află în interiorul mașinii)...

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului.