duminică, 22 iulie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 10.08.2017

CONSTANȚA. După doi ani de procese, dosarul 'Beirut' a ajuns la final! Inculpații își vor afla sentința la sfârșitul lunii!

Dosarul uneia dintre cele mai mari tragedii din ultimul deceniu a ajuns la final. Este vorba despre procesul incendiului care a cuprins restaurantul Beirut, în aprilie 2014. Trei tinere artiste au pierit atunci arse de vii, în vestiarul restaurantului. Procesul care îl are ca principal acuzat pe patronul restaurantului a durat 2 ani.

CONSTANȚA. Turiștii preferă mâncarea de stradă - hamsia și shaorma cu de toate, la putere pe litoral!
De Roxana Glăvan 10 august 2017

Briza le trezește pofta de mâncare turiștilor veniți pe litoralul românesc. O porție zdravănă de hamsie, o șaorma sau un porumb fiert sunt câteva dintre preparatele specifice litoralului la care turiștii poftesc atunci când vin la mare. Cei mai mulți spun că optează pentru mâncarea preparată rapid, pentru că îi îmbie aromele stradale înainte de a ajunge la restaurantul hotelului. Alții recunosc că au făcut o tradiție să mânânce hamsie sau porumb la mare.

SPECTACOL PE MARE. Ultimele pregătiri pentru Ziua Marinei - simularea atacului cu rachete, cel mai aplaudat exercițiu!

S-au tras focuri de armă, s-au lansat rachete, iar militarii au luptat pentru capturarea navelor inamice. Au fost ultimele pregătiri pentru Ziua Marinei, cea mai importantă festivitate de pe litoral. În acest an, în premieră, la evenimentul organizat în cinstea marinarilor români vor participa și militari britanici cantonați la Baza Mihail Kogălniceanu.

APEL LA UMANITATE. Bărbatul care și-a pierdut soția și un picior în urma cumplitului accident de pe A4, are nevoie de AJUTOR!
De Andreea Jîjîie 10 august 2017

O familie a fost distrusă în urma cumplitului accident ce a avut loc pe Autostrada Ovidiu - Agigea. Tragedia a șocat o țară întreagă.

Concurs de kendama cu artistul CRBL, la City Park Mall Constanța

Ești pasionat de kendama? În acest caz ai ocazia să asiști la cel mai spectaculos concurs al acestui joc de îndemânare.

CONSTANȚA. Elevi premiați la un concurs organizat de NASA!

Nouă elevi de la trei licee din Constanța, au câștigat o competiție organizată de NASA, în Florida, Statele Unite, unde au participat și elevi din China, SUA și India. Competitorii au fost puși în situația de a stabili o așezare permanentă de mici dimensiuni pe Venus.

ISU Dobrogea face recrutări: admitere la instituțiile de învățământ ale MAI – pompieri și MapN – pentru nevoile IGSU

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al Județului Constanța, recrutează candidați pentru concursurile de admitere – sesiunea 2017, pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, care școlarizează personal pentru M.A.I.

Ziua Marinei Române sărbătorită în Constanța, Mamaia și alte orașe - programul evenimentelor

Ziua Marinei Române. Forțele Navale Române organizează, în aceste zile, manifestări dedicate Zilei Marinei.

Scandal uriaș la DSV! Activiștii acuză 'controale trucate' la adăpostul de câini din Ovidiu!
De Raluca Butan 10 august 2017

Scandalul de la adăpostul de câini din Ovidiu s-a mutat astăzi, în curtea Direcției Sanitar Veterinare Constanța. Activiști pentru drepturile animalelor din Constanța și București s-au strâns la poarta DSV, instituție pe care o acuză de controale trucate la Adăpostul Green Life Recycling de la Ovidiu și de lipsa unor măsuri în cazul inspectorului DSV care și-a lăsat mașina instituției pe mâna celor pe care ar trebui să-i controleze. În momentul în care o delegație a protestatarilor a intrat la discuții cu directorul DSV, paznicul a încercat să interzică accesul presei într-o instituție publică, motivând că are acest ordin chiar de la director.