duminică, 21 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 10.11.2017

Washington Post: 'Familia regală română, un scandal nedemn'!

Ținut departe de patul pe care Regele Mihai își trăiește ultimele clipe pe acest pământ, marginalizat de întreaga Casă Regală a României, ex-principele Nicolae își caută alinarea alături de susținătorii care îi trimit mesaje de încurajare pe rețelele de socializare. Își cere nu dreptul de descendent dintr-o viță nobilă ci dreptul unui simplu om care vrea să-și vadă pentru ultima dată bunicul. Presa străină a reacționat cu privire la scandalul de la căpătâiul ultimului Rege al României. „Un scandal nedemn afectează mândra familie regală română” scrie prestigiosul cotidian Washington Post.

CONSTANȚA. Biroul președintelui Consiliului Județean s-a mutat în spital!
De Roxana Glăvan 10 noiembrie 2017

Biroul președintelui Consiliului Județean Constanța s-a mutat în spital. Horia Țuțuianu și-a anunțat, încă de săptămâna trecută, intenția de a coordona direct din unitățile medicale sistemul de sănătate constănțean aflat în subordinea sa. Biroul de la Spitalul Județean pe care și l-a luat în primire astăzi este dotat cu minimul necesar și va fi folosit cel puțin o dată pe săptămână, când șeful CJC vrea să vină neanunțat.

CONSTANȚA. Regal la Teatrul de Operă și Balet 'Oleg Danovski' - maraton de spectacole în cadrul Festivalului Muzicii și Dansului!

Regal la Teatrul de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța. Un maraton de 12 spectacole se desfășoară în cadrul ediției cu numărul 43 a Festivalului Muzicii și Dansului și îi are ca protagoniști pe unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țară și străinătate. În această seară, publicul se bucură de un concert simfonic extraordinar, pentru ca apoi Opera “Carmen” și baletul Peer Gynt să facă deliciul publicului în acest sfârșit de săptămână.

Tulcean, violator în serie în Suedia! Autoritățile suedeze au cerut extrădarea sa

Căutat încă din primăvara acestui an, un român, violator în serie în Suedia, a fost găsit în…penitenciarul Tulcea. Bărbatul ispășește aici o pedeapsă de un 3 ani și 8 luni de închisoare pentru furturi comise în urmă cu aproape 6 ani, în localitatea natală Babadag. În Suedia, individul a fost pus sub învinuire pentru că a violat 3 femei și a încercat să o abuzeze sexual și pe o a patra. Acesta era ajutat de un complice, rămas deocamdată necunoscut.

CONSTANȚA. Bolnavii de cancer, o șansă în plus în lupta cu boala! Aparat de radioterapie performant, la Spitalul Județean!
De Roxana Glăvan 10 noiembrie 2017

Pacienții bolnavi de cancer din Constanța au o șansă în plus în lupta cu boala. Spitalul Județean va înlocui aparatul de radioterapie vechi de 35 de ani cu unul performant, achiziționat de Ministerul Sănătății. O speranță mai mare de viață vor avea și pacienții ocologici aflați în stadiu terminal, îngrijiți până acum de centrul de îngrijiri palliative Casa Soarelui, închis de autorități. Peste 22 de mii de bolnavi de cancer înregistrează județul Constanța, cu 2.700 de cazuri noi numai în ultimul an.

Adrian Pătulea, invitat la Hora de Sport chiar de ziua sa!

Adrian Pătulea a revenit la Constanța și privește în viitor cu încredere. Victoria și un gol marcat în meciul de sâmbătă cu CSM Oltenița ar fi cadourile perfecte pentru atacantul Farului, care a împlinit astăzi 33 de ani. Adi Pătulea vorbește vineri seară, de la 20.20, la Neptun TV, la Hora de Sport, chiar de ziua sa!

CONSTANȚA. Cea mai aglomerată intersecție din oraș, SEMAFORIZATĂ INTELIGENT! Ce înseamnă acest lucru

În fiecare zi, cu precădere la orele de vârf, intersecția dintre bulevardele Aurel Vlaicu și Tomis devine un coșmar pentru șoferi

CONSTANȚA. Drama sfâșietoare a Lilianei, o mamă cu trei copii - nevoită să ia calea străinătății chiar înainte de Sărbători!
De Cristina Puşcaşu 10 noiembrie 2017

Numai în Constanța, aproape 4 mii de copii au unul sau chiar ambii părinți plecați la muncă peste hotare. Astăzi suntem martorii dramei sfâșietoare a unei mame din Valu lui Traian care, în prag de sărbători, se vede nevoită să își părăsească familia pentru un câștig mai bun departe de cei 3 copii.

Ziua Modei la C&A City Park Mall. Reduceri de 25% la toate articolele

Doar sâmbătă, 11 Noiembrie , beneficiezi de 25% reducere din prețul afișat, la toate articolele. Orice stil vestimentar ai prefera, la C&A City Park Mall vei găsi tot ce-ți dorești pentru a-ți îmbogăți garderoba de iarnă!

NORUL RADIOACTIV, detectat și deasupra CONSTANȚEI! Ce spune președintele CNCAN

El a precizat că zona de concentrare a fost „pe zona de sud și sud-est a României, pe zona Giurgiu, Alexandria, București, Ilfov și Constanța”.

ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR! Vor fi montate separatoare de sens pe DN3, porțiunea Constanța - Valu lui Traian!

Reprezentanții CNAIR au decis să monteze parapete din beton pentru a delimita sensurile de mers pe DN3, porțiunea cuprinsă între Constanța și Valu lui Traian. Asta după ce constănțenii s-au plâns în nenumărate rânduri de numărul mare de accidente care se produc în zonă.

Anunțul făcut de consilierul Regelui Mihai: 'Sunt ultimele ore' din viața Majestății Sale

Regele Mihai al României a renunțat la viața publică, anul trecut, după ce a fost diagnosticat cu leucemie cronică

UNTOLD, la a patra ediție - când se vor pune biletele în vânzare!

La festivalul de anul viitor urmând să participe peste 250 de artiști, mai mulți decât au fost înregistrați în această vară.