joi, 22 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 10.12.2018

JUDEȚUL CONSTANȚA. Accident rutier extrem de grav. Șase victime, dintre care 4 copii! GALERIE FOTO

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Cine sunt cei cinci prieteni care au murit în urma unui accident cumplit. Cinci familii distruse: 'Mi-a spus de fiecare dată că el și mort se întoarce acasă'

Cinci tineri au murit duminică dimineața, pe drumul european E 85, în Vadu Moldovei, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren.

PROGNOZĂ METEO. Iarna lovește din nou România - când se anunță ninsori și ger năprasnic! Cum va fi vremea până pe 7 ianuarie

Un nou episod de iarnă adevărastă lovește România. Vremea rea cuprinde toată țara. Conform Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marți spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste țara noastră și va aduce ger năprasnic.

CONSTANȚA. Cum arată Tărâmul Magic al Crăciunului

Sâmbătă, 8 decembrie, s-a deschis Festivalul Iernii 2018 în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. Până la 8 ianuarie 2019, copiii vor putea lua parte la ateliere de lucru și creație, vor putea viziona spectacole și scenete, se vor putea distra și amuza cu animatorii și îl vor întâlni pe Moș Crăciun, care va veni la Constanța special pentru acest eveniment.

CONSTANȚA. Moarte cumplită pentru un bărbat accidentat de o mașină - întins pe asfalt, a fost călcat de un alt autoturism!

Pietonul a fost accidentat de o mașină, după aceea, întins pe asfalt, a fost călcat de un alt autoturism. Victima a decedat.