luni, 22 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 11.03.2019

Senatorul Ștefan Mihu cere măsuri concrete pentru stoparea fenomenului 'zombie'!

În ședința Senatului din 11.03 senatorul Ștefan Mihu a adresat o întrebare doamnelor Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne, Sorina Pintea, Ministrul Sănătății și Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației Naționale.

Autografe cu handbaliștii de la HCD Sud Constanța

Handbalul și sănătatea fac echipă la Catena! Farmacia inimii îi invită pe constănțeni la o sesiune de autografe cu jucătorii echipei de handbal masculuin HCD Sud Constanța.

Cutia neagră a avionului Boeing prăbușit în Etiopia, recuperată - aeronava a făcut un crater adânc de 10 metri! 157 de oameni au murit
De Mediafax 11 martie 2019

Autoritățile au recuperat luni dimineață cutia neagră a aeronavei Boeing 737 MAX 8, a companiei aeriene Ethiopian Airlines, prăbușită duminică în apropierea orașului Bishoftu din Etiopia, relatează Reuters.

SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019 EDU.RO! Ce a picat la Limba Română

Simularea la Evaluarea Națională 2019 a început azi cu proba la Limba și Literatura Română, pentru elevii de clasa a VII-a și a VIII-a.

Protest la Simularea de Evaluare Națională 2019. Elevii, îndemnați să dea foaia goală

„Metodele de evaluare din sistemul nostru de învățământ nu se pliază pe nevoile și interesele actuale”, se arată într-un comunicat.

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Vreme rea în jumătate de țară: ninsori și ploi începând din această seară! Este vizată și Dobrogea

Meteorologii au emis, luni, o informare meteo de ploi, vânt, lapoviță și ninsori în aproape toată țara, în vigoare de luni seara până marți la ora 12.00. Pe litoral, viteza vântului va ajunge la rafale de 70 de kilometri pe oră.