sîmbătă, 26 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 11.04.2017

ATAC TERORIST ÎN GERMANIA. Autocarul și hotelul echipei Borussia Dortmund, ținte ale unor atacuri cu bombă!

Autocarul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund a fost implicat într-un "incident" care s-a soldat cu un rănit, a confirmat echipa de fotbal după ce cotidianul Bild a informat că a fost vorba despre o explozie, transmite EFE.

Elevii de clasa a doua au trecut prin emoțiile primelor testări naționale - VIDEO

La doar 8 ani elevii trec prin emoțiile primelor testări naționale din viața lor. În această perioadă, școlarii de clasa a doua susțin evaluări scrise și orale la limba română și matematică. Nu doar micuții au avut emoții, ci și părinții care cred că testările sunt stresante la o vârstă atât de mică.

Suporterii au fost magnifici la meciul de luni. Dobrogea Sud rămâne în cursa pentru titlu după 28-27 cu HC Odorhei

Handbaliștii constănțeni au jucat într-o atmosferă de senzație, la Sala Sporturilor, ca pe vremea HCM-ului! Publicul a fost un atu important pentru HC Dobrogea Sud în finalul dramatic de meci cu HC Odorhei, câștigat luni seară, scor 28-27.

Adoptat de o familie din Canada la vârsta de șase luni, un tânăr își caută cu disperare familia din Constanța - VIDEO

Un tănăr canadian, născut din părinți români și dat spre adopție pe când avea doar câteva luni de viață, încearcă acum să-și găsească familia naturală. Aflat la mii de kilometri distanță de România, el a apelat la rețelele de socializare și la reporterii Neptun TV pentru a da de rudele de aici.

Sirenele din întreaga țară vor suna timp de patru zile, între orele 10.00 - 15.00!

Săptămâna viitoare, între 18 si 21 aprilie, începe cel mai amplu exercițiu de testare a sirenelor care anunță situațiile de urgență.

Caz șocant în Constanța! Un băiat de 12 ani a fost VIOLAT și FILMAT de un adolescent, într-o scară de bloc!

Un caz șocant s-a petrecut, în urmă cu două zile, în scara unui bloc din Năvodari. Un copil de numai 12 ani a fost violat de un adolescent, iar întreaga scenă a fost filmată cu telefonul.

Circulație complet blocată pe autostradă după un carambol provocat de porumbul căzut dintr-un TIR

Patru persoane au fost rănite, astăzi, pe autostrada Arad-Nădlac, unde o mașină a derapat și a intrat în alte două autoturisme, în condițiile în care pe carosabil căzuse porumb dintr-un TIR care se răsturnase anterior.

CONSTANȚA. Taxa de tramă stradală rămâne valabilă! SPIT preconizează încasări de 2,5 milioane de lei!

Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) informează cetățenii cu privire la pronunțarea Curții de Apel Constanța în dosarul nr. 2426/118/2016 având ca obiect anularea taxei folosire tramă stradală pentru anul 2016, în sensul respingerii în mod definitiv a cererii de chemare în judecată formulată de reclamanta Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA).

Horia Tecău, noul ambasador al UNICEF în România - FOTO

Horia Tecău este începând de marți noul ambasador național al UNICEF în România, el urmând să participe la campaniile organizației mondiale pentru sprijinirea și protejarea drepturilor copiilor.

CONSTANȚA. Centrul orașului, împânzit de zeci de mascați! Percheziții într-un dosar de trafic de droguri - FOTO/VIDEO

Ofițerii antidrog și mascații Jandarmeriei au descins în această dimineață în mai multe locuințe din centrul Constanței. Anchetatorii au căutat ore în șir droguri și bani în imobilele unor persoane bănuite că de ani buni vindeau stupefiante pe piața neagră.

Examenul pentru obținerea permisului de conducere, un coșmar pentru viitorii șoferi!

Examenul de obținere a permisului de conducător auto s-a transformat în București într-un chin cu consecințe aberante, de la caz la caz. Cozile pentru înregistrarea dosarului sunt lungi și țin ore, iar între 'sală' și 'traseu' pot trece chiar și patru luni.