miercuri, 19 iunie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 11.04.2019

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

Iohannis după prima zi de consultări: Toți participanții au îmbrățișat ideea organizării unui referendum

"Toți au îmbrățișat ideea organizării unui referendum. (...) Toți au fost de acord că oamenii trebuie încurajați să participe la referendum", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Nicolae Voiculeț și orchestra sa, concerte de nai la Vilnius și Riga

Cu acest prilej, domnul Dan Bălănescu, ambasadorul României în Lituania și Letonia, va face un scurt bilanț al primei jumătăți a președinției României la Consiliului Uniunii Europene și va vorbi despre evenimentele care urmează a avea loc la București și Bruxelles, dar și în cele două țări baltice, până la 30 iunie 2019.

CONSTANȚA. RESTRICȚII de circulație, în acest weekend. Mai multe competiții sportive

Se vor lua măsuri de siguranță, în sensul că accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a evenimentului va fi interzis în intervalul orar 10:00-12:00.

Nicușor Constantinescu i-a făcut plângere penală procurorului DNA Bodean la parchetul de la lângă ICCJ

Iata insa ca sustinerea politica data Laurei Codruta Kovesi de catre conducatorii europeni in politica interna si in justitia din Romania a dus la sustinerea acesteia si a camarazilor sai si in distrugerea capitalului romanesc si a liderilor politici incomozi, inclusiv a subsemnatului si a fostului primar Radu Mazare, toate avand legatura cu interesele Portului Constanta.