duminică, 25 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 11.05.2017

HC Dobrogea Sud visează la Cupa României

Handbal Club Dobrogea Sud luptă în weekend pentru primul trofeu intern din acest sezon: Cupa României. Turneul Final Four de la Ploiești debutează sâmbătă cu meciul dintre Constanța și Turda. Dinamo și CSM București se bat pentru celălalt loc în finală.

Juniorii de la HC Farul, calificați în semifinalele Campionatului Național

Handbal Club Farul este în fața unei performanțe de excepție. Echipa de juniori luptă pentru o medalie la turneul final al Campionatului Național de la Brașov, iar echipa mare joacă duminică, la Iași, un meci decisiv pentru promovarea în Liga Națională. Emoțiile încep mâine, cu semifinala juniorilor. HC Farul joacă, de la ora 16.00, cu CSM București.

ROCK IT FEST. Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța - VIDEO

Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța. Cea de a doua ediție ETIC, Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial, care s-a desfășurat sub sloganul Rock It Fest, și-a propus să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de sud est a României.

ACCIDENT CU SCANDAL la Constanța! Un șofer beat a intrat cu un HUMMER într-o farmacie - FOTO/VIDEO

Un șofer beat a făcut scandal, în această noapte, după ce a intrat cu un Hummer într-o farmacie din Constanța.

Andreea, tânăra ucisă în atentatul terorist de la Londra, va fi înmormântată, sâmbătă, la Constanța - FOTO/VIDEO

Andreea Cristea, tânăra în vârstă de 27 de ani, ucisă în urma atentatului terorist de la Londra produs în data de 22 martie, va fi înmormântată, sâmbătă, în Cimitirul Anadalchioi din Constanța.

Se schimbă regulile de circulație în stațiunea Mamaia! Ce vor fi nevoiți să facă șoferii

Începând de astăzi, viteza maximă de circulație în stațiunea Mamaia este de 50 de km/h. În același timp, șoferii care vin dinspre Năvodari sau dinspre Pescărie, nu mai pot face viraj la stânga, la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu.

CONSTANȚA. O ambulanță cu cinci pacienți s-a răsturnat după un impact violent cu un Audi Q7 - FOTO/VIDEO

Cinci persoane care mergeau la dializă au fost rănite, astăzi, în urma unui grav accident rutier produs la ieșire din orașul Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu.

Reacție șocantă în trafic! Ce a făcut o femeie după ce și-a prins soțul cu amanta - VIDEO

O femeie din Tsamaya Road, Africa de Sud și-a surprins soțul în mașină cu o altă femeie. În acel moment, femeia a avut o reacție șocantă.

Juncker, în Parlament: România trebuie să devină membru Schengen cât mai curând, deoarece e un loc meritat
De Agerpres 11 mai 2017

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat astăzi, în plenul Parlamentului, că Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) este bine realizat și nu mai trebuie introduse noi criterii și exigențe pe lângă cele deja existente, afirmând că România își merită ''locul său natural în sânul Uniunii Europene și în Spațiul Schengen''.

Prețul RCA, la un pas de a exploda. Cum se vor calcula tarifele de referință?

Potrivit proiectului, tariful de referință se va calcula trimestrial, pe baza daunei medii determinate statistic pentru fiecare categorie de vehicul în parte și a plăților efective de daune achitate de asigurătorii, raportate la frecvența statistică a producerii evenimentelor pe categoria segmentelor de autovehicule.

CONSTANȚA. Călugăr legat și bătut de trei mascați într-un schit aflat în construcție în zona Industrială!

Un călugăr a fost legat, snopit în bătaie și tâlhărit de trei mascați care au intrat peste el într-un schit aflat în construcție în zona Industrială din Constanța