joi, 19 aprilie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 11.06.2017

Rafael Nadal a câștigat turneul de la Roland Garros pentru a zecea oară

Rafael Nadal a câștigat turneul de la Roland Garros pentru a zecea oară, duminică, după ce l-a învins pe elvețianul Stan Wawrinka în trei seturi, cu 6-2, 6-3, 6-1, în finala disputată pe arena Philippe Chatrier a complexului parizian.

O adolescentă de 15 ani a fost bătută, scuipată și obligată să îngenuncheze în fața a două colege - VIDEO

Un nou caz de violență între tineri a apărut pe rețelele de socializare. O adolescentă în vârstă de aproximativ 15 ani a fost bătută și umilită de alte două fete de vârstă apropiată zilele trecute în Ploiești, scrie observatorulph.ro.

Gâlceava din conjurație

Am prezentat, vineri, lista capilor conjuratiei. Mijloacele prin care au creat statul paralel. Cel care s-a substituit institutiilor alese democratic. Am aratat, pe scurt, care au fost obiectivele finale ale acestei lupte pentru putere. Mai mult decat atat, am facut si o lista cu personajele politice care functionau pe post de jolly-joker. Dar, la un moment dat, un razboi intern a zguduit grupul complotistilor. Ce a determintat declansarea acestuia?

Caz incredibil la Constanța! O fetiță de 12 ani a fost violată de fratele său vitreg timp de aproape doi ani!

Caz incredibil în localitatea Valu lui Traian din Constanța. Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce și-a violat sora vitregă, în vârstă de 12 ani.

Veste bună pentru viitorii șoferi! Traseul se va da la 30 de zile de la programare

De-abia la sfârșitul lunii octombrie, Direcția de Pemise Auto va avea personal suficient pentru a le permite candidaților pentru permisul auto să susțină proba practică în cel mult o lună. Acum, timpul de așteptare este și de trei luni între examenul scris și traseu.

Doliu în lumea muzicii! Corneliu Stroe a murit în această dimineață!

Doliu în lumea muzicii din România! Corneliu Stroe a murit în această dimineață.

Prințesa Diana, dezvăluiri audio înregistrate în SECRET, despre căsnicia nefericită, încercările de sinucidere și amenințările din partea Camillei

Prințesa Diana s-ar fi înregistrat în secret, făcând dezvăluiri cu privire la starea în care se afla căsnicia acesteia, a declarat biograful ei, potrivit The Telegraph.