joi, 18 aprilie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 11.07.2018

ACCIDENT CUMPLIT în Constanța! Pieton ÎN COMĂ după ce a fost lovit de o mașină implicată într-un accident!

Un accident grav a avut loc în această seară, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, în zona Poliției.

TRAGEDIE la Tulcea! Doi copii de 4 și 7 ani și bunicii lor au murit după traversarea unui pârâu cu căruța!

Patru persoane au murit, dintre care doi copii, după ce au încercat să traverseze cu căruța, azi noapte, un pârâu umflat de ploi într-un sat din județul Tulcea.

CONSTANȚA. Gogoși și porumb fiert, preparate într-o mizerie de nedescris!

Pentru asta a urmărit o persoană care le transporta și așa a ajuns la o bucătărie de vară unde mizeria era de nedescris. Tot aici se fierbea și porumbul care avea aceeași destinație: turiștii de pe plajă.

CONSTANȚA. Turist din Miercurea Ciuc, dispărut în stațiunea Costinești - bărbatul nu vorbește limba română! L-ați văzut?

Un bărbat din Miercurea Ciuc a fost dat dispărut de familia sa, cu care a ajuns în vacanță, la Costinești, pentru că acesta nu a mai fost găsit de două zile.

Absolvenții promoției 2018 au 60 de zile de la absolvire pentru a se înregistra în evidențele ANOFM pentru integrarea pe piața muncii
De Mediafax 11 iulie 2018

Potrivit unui comunicat al ANOFM, înregistrarea ca persoană în căutarea unui loc de muncă este o etapă prealabilă și obligatorie în vederea obținerii facilităților acordate potrivit Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

ROBOR la 3 luni a continuat să scadă miercuri, până la 3,35% pe an

O valoare mai mare a ROBOR la trei luni a fost înregistrată pe 5 martie 2014, respectiv 3,37% pe an.