duminică, 22 iulie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 11.08.2017

Mesajul fiicei lui Dumitru Coarnă pentru cei care-i critică tatăl, pentru pensia nesimțită: 'Din cauza oamenilor ca voi este România în așa hal'

Fiica lui Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România, sare în apărarea acestuia și își exprimă dezgustul față de oamenii care îl critică.

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 cere verificarea lui Augustin Lazăr!

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 îi cere ministrului Justiției, Tudorel Toader, să-l verifice pe procurorul general al României, Augustin Lazăr. Anunțul a fost făcut după ce procurorul general a refuzat să pună la dispoziția comisiei o copie a dosarului clasat de Parchetul Înaltei Curți privind alegerile prezidențiale din 2009.

ZIUA MARINEI 2017. Cursuri gratuite de scuba diving, oferite de specialiștii Centrului de Scafandri!
De Roxana Glăvan 11 august 2017

Lumea lui Nemo e mai cunoscută, aici, pe litoralul românesc. Turiștii aflați la mare zilele acestea au avut ocazia unică de a se scufunda în adâncuri, alături de pești, melci sau crabi. Cursurile gratuite de scuba diving au fost oferite de specialiștii Centrului de Scafandri Constanța, cu prilejul Zilei Marinei.

Fițele din nordul stațiunii Mamaia s-au mutat la Eforie - cât costă o noapte într-un apartament de lux din zona exclusivistă!
De Roxana Glăvan 11 august 2017

Pretențiile și fițele din nordul stațiunii Mamaia au ajuns și în stațiunile dinspre sudul litoralului. Hotelurile din Eforie fac concurență serioasă nordului când vine vorba despre condiții de cazare, cu atât mai mult cu cât prețurile sunt încă mici. Nu este de mirare că zonele exclusiviste din Eforie sunt, la această, oră arhipline. Stațiunea nu a renunțat însă la parfumul de epocă și mai are încă de lucrat la capitolul investiții.

CONSTANȚA. Cartiere lăsate în beznă de avariile la electricitate!

Sute de produse congelate au fost compromise în urma unei pene de curent care a avut loc în zona Spitalului Județean Constanța. De întreruperile zilnice ale electricității se plâng și oamenii din cartierul Poarta 6. Locatarii din mai multe blocuri spun că au ajuns la capătul răbdării după ce, zile la rând, au fost nevoiți să arunce toată mancarea din frigider în lipsa curentului electric.

CONSTANȚA. Salvamarii cer ÎNCHIDEREA plajelor periculoase: 'În Australia, în Germania, la steag roșu salvamarul pleacă acasă!'

Salvamarii constănțeni cer închiderea plajelor periculoase atunci când scăldatul în mare nu se poate face în siguranță din cauza mării agitate ori a curenților, aceasta fiind o măsură pentru salvarea vieții celor care se aventurează în apă ignorând avertismentele.

ASF monitorizează implementarea tarifelor de primă maximale privind asigurarea obligatorie

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a monitorizat modul în care societățile de asigurare au respectat implementarea tarifelor de primă maximale, în perioada 17 noiembrie 2016 - 18 mai 2017, potrivit prevederilor OUG nr. 54/2016 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terțelor persoane prin accidente de vehicule și de tramvaie.

STATISTICĂ TRISTĂ. Un sfert dintre tinerii români NU AU NICI O OCUPAȚIE! România, în topul european la acest capitol

Cele mai multe persoane cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, care nu au statutul de angajat sau student, dar nici nu sunt implicate într-o activitate de pregătire sunt în România (23,6%), Italia (29,1%) și Grecia (23%), în 2016, potrivit unui raport Eurostat publicat vineri.

ZIUA MARINEI - PROGRAMUL COMPLET AL ZILEI. Elicoptere, scafandri militari, nave de luptă, fanfară și lovituri de tun!

Forțele Navale Române celebrează cel mai important eveniment al verii, marți, 15 august, începând cu ora 09.55, pe faleza din fața Comandamentului Flotei din Constanța, exercițiul întrunit Ziua Marinei Române 2017, alături de publicul larg, aspect ce reprezintă o premieră în istoria acestui mare spectacol naval.

Abuzurile SRI-DNA, anchetate de Parlament!

Abuzurile DNA și SRI au ajuns, din nou în atenția Parlamentului României. Comisia de control a SRI s-a sesizat după dezvăluirile jurnalistului Victor Ciutacu de la România TV, care a probat cu documente că reprezentanții celor două instituții au încălcat legea în ancheta care îl privea pe omul de afaceri Sorin Strutinsky. „Dacă cele semnalate sunt reale, se confirmă faptul că justiția reprezenta un câmp tactic pentru serviciile de informații”, a declarat vicepreședintele comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

MITĂ ÎN TRAFIC. Polițiști constănțeni reclamați la Linia Verde Anticorupție după ce au cerut șpagă unui șofer!

Doi polițiști constănțeni sunt cercetați de Direcția Generală Anticorupție în urma unei sesizări la Telverde Anticorupție. Potrivit reclamantului, cei doi ar fi cerut bani pentru a trece cu vederea o contravenție la regimul rutier.

VIDEO. Mafiot italian căutat de 9 ani, prins de mascații români după o acțiune ca-n filme!

Un italian căutat de 9 ani de autoritățile italiene, după ce a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni de crimă organizată, a fost prins, joi, în județul Cluj, bărbatul fiind reținut după descinderi în Fizeșu Gherlii.