duminică, 27 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 12.06.2017

Vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA un succes… doar pentru propagandă

Recent încheiata vizită a Președintelui României Klaus Iohannis în SUA a acaparat, cu fraze pompoase meșteșugite la superlativ, aproape toată media românească. Dincolo de etichete precum vizită istorică, moment istoric sau alte înflorituri apărute din condeiele propagandei, dar și a unora dintre naivi, mi-aș permite o altă abordare, oarecum comparativă.

Hagi: ''Avem un challenge foarte important, acela de a intra în grupele Ligii Campionilor'' - VIDEO

Campioana României, Viitorul Constanța, s-a reunit astăzi la Ovidiu pentru a începe pregătirea noului sezon. Calificarea în grupele Ligii Campionilor, pe termen scurt, și prezența în play-off-ul Ligii Întîi, pe termen lung, sunt obiectivele lui Gheorghe Hagi. ”Regele” a condus primul antrenament, la care a participat și singurul jucător care a semnat până la această oră cu Viitorul, Ovidiu Herea.

Un copil din Constanța a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost MUȘCAT DE CAP de un câine!

Un copil în vârstă de șapte ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost sfâșiat de un câine scăpat dintr-o curte. Totul s-a întâmpat în satul Arsa, județul Constanța, astăzi, în timp ce copilul se întorcea de la școală.

Schimbări majore în Poliția Română! Polițiștii îi vor filma pe șoferii pe care îi opresc în trafic

Poliția Română a lansat un proiect-pilot prin care polițiștii din structurile de siguranță și ordine publică vor purta o cameră video și audio, astfel încât discuțiile cu cetățenii să fie înregistrate și stocate. Pentru început, acesta va fi implementat în două municipii reședință de județ.

Revanșa trupei

S-au spus multe lucruri în ultima vreme despre teatrul constănțean, cele mai multe în contextul nefericit al mediului cultural de la noi, al deciziilor nefericite luate în domeniu de către autorități, al relativei apatii a publicului local în fața actului cultural autentic, autohton și mai elitist, al cocălăriei și hipsterelii specifice litoralului (Neversea, neverend...) etc.

Salarii mai mari pentru polițiști și militari! Decizia a fost luată astăzi!

Președintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum și modificarea și completarea unor acte normative.

Zeci de mii de români sunt plătiți cu mii de euro de ONG-uri doar pentru a ieși în stradă la nevoie!

Aproximativ 90.000 de români sunt angajați cu forme legale de cele peste 62.000 de organizații non-guvernamentale înregistrate în România. Un tânăr ne-a dezvăluit cum funcționează în realitate aceste ONG-uri și că scopul lor final este acela de a-și scoate angajații în stradă ori de câte ori este nevoie.

CONTANȚA. Plaja din Faleză Nord a fost ecologizată de voluntari și de compania Polaris M Holding - FOTO/VIDEO

Zeci de tineri voluntari echipați cu mănuși și cu multă bună dispoziție au igienizat, astăzi, plaja din zona Faleză Nord. Acțiunea a fost susținută și de firma de salubritate Polaris M Holding. Voluntarii au strâns aproximativ o tonă și jumătate de deșeuri.

Alegeri cu final neașteptat în localitatea Nicolae Bălcescu din Constanța: un independent l-a învins pe candidatul PSD!

Alegeri cu final neașteptat în localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu. Candidatul independent Dumitru Timofte a câștigat mandatul de primar la doar trei voturi diferență față de candidatul PSD, Nicolae Ciocănete.

Imagini INTERZISE MINORILOR cu o concurentă a show-ului INSULA IUBIRII - GALERIE FOTO

Ben și Diana de la "Insula iubirii" s-au despărțit în Thailanda, după ce bruneta și-a văzut iubitul flirtând cu ispitele și atingându-le.

ACHITĂRI PE BANDĂ RULANTĂ. Procurorii DNA au ajuns pericol pentru siguranța națională prin amatorismul și abuzurile demonstrate de judecători

De la inceputul acestui an, mai exact incepand cu 31 ianuarie 2017 si pana in prezent, DNA a suferit nu mai putin de 95 de achitari definitive sau in prima instanta.

S-a dus tot praful de pe tobă

Cei care au presarat, si nu au fost putini, praf de aur peste imaginea vizitei de lucru a presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite au toate motivele sa fie dezamagiti. Elogiile lor s-au spulberat mai repede decat mi-as fi putut imagina.

Un avion de vânătoare MiG 21 Lancer s-a PRĂBUȘIT în Constanța! Pilotul s-a CATAPULTAT - FOTO/VIDEO

Intervenție de urgența în apropierea aeroportului Mihail Kogălniceanu după ce un avion de vânătoare s-ar fi prăbușit.

Mii de profesori intră în grevă în plin examen de Bacalaureat

Peste 1.000 de profesori din Sectorul 6 își vor înceta activitatea astăzi, a declarat Radu Pisica, lider sindicat FSLI Sector 6. Sindicalistul a mai spus că examenul de bacalaureat cel mai probabil nu se va putea desfășura. Luni ar trebui să aibă loc evaluarea competențelor digitale.