vineri, 22 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 13.03.2018

CONSTANȚA. Trei persoane, printre care și o gravidă, la un pas de moarte după o ciocnire violentă! IMAGINI DE LA ACCIDENT

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și cine este vinovat.

CONSTANȚA. Plaja Modern, distrusă de furtuni - nisipul a fost înghițit de ape!
De Andreea Bajdechi 13 martie 2018

Sezonul estival este aproape și zeci de mii de turiști vor lua din nou cu asalt plajele din stațiunea Mamaia, dar și cele din oraș. Cu toate acestea, plaja Modern nu pare pregătită să primească vizitatori, iar asta pentru că întinderea de nisip a fost împărțită în două. În mijlocul plajei s-a format o baltă imensă.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Salvată în ultima clipă după ce a sărit de pe un pod - femeia a vrut să se omoare din cauza sărăciei!

Din primele informații se pare că o patrulă a poliției locale a alertat salvatorii după ce a găsit pe pod o poșetă și alte obiecte. Femeia ar fi recurs la gestul extrem din cauza sărăciei.

Primii artiști de la Neversea 2018: The Script cântă pentru prima dată în România!

La a doua ediție a festivalului Neversea vor mai urca pe scenă John Newman, Scooter, Redfoo, Axwell&Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kraviz, Dub FX, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia și Pendulum.

Dr. Claudiu Ciprian Tănăsescu: 'Să pui în pericol viața pacienților și practic să recurgi la șantaj, e un act de o gravitate extraordinară'

În plenul Parlamentului European dr. Claudiu Ciprian Tănăsescu a cerut factorilor de decizie europeni reanalizarea regulamentelor și regulilor de funcționare ale producătorilor și distribuitorilor europeni de medicamente.

Senatorul de Constanța Ștefan Mihu a făcut o interpelare pentru plajele destinate persoanelor cu dizabilități

Redăm, în continuare, integral, interpelarea făcută de senatorul de Constanța Ștefan Mihu.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O casă a fost mistuită de flăcări - un bărbat a ars de viu! GALERIE FOTO/VIDEO

La ajungerea echipajelor incendiul era extrem de intens și se manifesta cu flacara și degajare mare de fum.

MARȚI 13 - zi nefastă sau doar o invenție a oamenilor?! SUPERSTIȚII. Ce e bine sau nu să faci astăzi

Cu toate că numărul 13, de sine stătător, este considerat de greci unul aducător de noroc, combinația marți și data de 13 este considerată fatidică. Totul a plecat de la faptul că într-o zi de marți, Constantinopolul a căzut în mâna otomanilor.