miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 13.06.2010

Soare periculos

Atenție, România se topește! Nu o spunem noi, ci meteorologii care au prelungit atenționarea cod galben de caniculă pentru sudul și sud estul țării.

Vox populi

Dacă pdl-iștii constănțeni constănțeni au decis să acționeze conform indicațiilor primite de la centru, fără a-i consulta pe cei care i-au trimis în Parlament, la Iași lucrurile stau cu totul altfel.

Cadavrul din pod

La mai bine de doi ani de la dispariție, un constănțean a fost găsit mort chiar în podul casei unde a locuit.

Bâlbe de top

V-ați întrebat vreodată ce fac prezentatorii Tv cât timp pe ecranul televizorului rulează știrile tocmai anunțate de ei? Sau cât de mult exersează reporterii înainte de a-și spune textele care leagă uneori pasaje din știri?

Adevărul lui Blaga

Guvernul Boc știa din ianuarie anul trecut despre situația dificilă în care se află România, dar nu a luat nicio măsură de combatere a crizei, pentru că nu le-a considerat necesare.

Exclusivism pe apă

Nava pe care în toamnă vor păși Mihail Gorbaciov, George Bush Senior și Condolezza Rice a acostat în portul Constanța.

Sete de... fotbal

Brazilienii au găsit o soluție pentru a ridica moralul microbiștilor împotriva rivalilor argentinieni: bere gratis.

Scăldatul cailor

Turiștii din stațiunea Mamaia au avut parte astăzi de un spectacol mai puțin plăcut.

Jefuiți la Cupa Mondială

Jaf în prima zi a Mondialelor.

Scrutin crucial

Scrutin pentru viitorul Belgiei.

O Mare de distracție

La căldura sahariană de afară se adaugă un pic de briză marină, o apă de 20 de grade celsius, muzică, un cockteil răcoritor și iese rețeta perfectă pentru distracția pe litoral.

Strivit de tractor

Un băiat de numai 12 ani din satul sibian Mândra a murit după ce un tractor s-a răsturnat peste el. Se pare că șoferul, un bărbat de 45 de ani, a încercat să întoarcă utilajul, dar manevră i-a fost fatală băiatului, care se afla pe o aripă a tractorului. La fața locului a venit o ambulanță din Ocna Sibiului, dar medicii nu au mai putut face nimic. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Cazul este acum cercetat de polițiști și de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Drifturi… la feminin

Cine spune că femeile nu sunt șoferi buni? La doar 20 de ani, o chinezoaică este singura șoferiță profesionistă din țara ei, acreditată să participe la curse auto.

Răcoarea vine la ștrand

Unde ne refugiem de caniculă pe timpul nopții? La ștrand, și-au spus sute de tineri din țară.

România se topește

Mai avem de îndurat încă cel puțin 6 ore de caniculă. Meteorologii anunță că avertizarea de cod galben emisă vineri va fi valabilă până în această seară, la ora 18.

Sărbătoarea crinilor

Mare de crini la Constanța. Sute de credincioși au participat la tradiționala slujbă de sfințire a crinilor, oficiată în fiecare an, în amintirea Sfîntului Anton de Padova.

Cu soția în spinare

Tradiție păstrată cu sfințenie în Letonia. Ieri, pentru al treilea an la rand, 53 de cupluri au participat la "Concursul de cărat nevasta".

„Castraveții sunt de vină”

Trei persoane au ajuns la spital după ce un șofer băut a pierdut controlul volanului și s-a oprit în alte două mașini.

Noaptea motocicliștilor

Stațiunea Mamaia a răsunat seara trecută sub acordurile Formației Iris.

Conflict sângeros

Război civil în Kîrgîstan. Guvernul interimar a autorizat armata să facă uz de arme de foc fără somație pentru restabilirea ordinii.

,,Copiii războiului,,

Copiii războiului au ajuns la Constanța. 15 chipuri afgane, surprinse de fotoreporterul Florin Ghioca, sunt expuse, pînă la sfîrșitul lunii, într-o cunoscută librărie din oraș.

Rănit la antrenament

Antrenamentul s-a încheiat la spital pentru un biciclist din Constanța.

Distracția de la mare

Canicula i-a adus pe români în Mamaia.