sîmbătă, 21 aprilie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 13.07.2017

Îmbină distracția cu mișcarea, la Eforie Aqua Park! Dansezi și arzi calorii cu Aqua Zumba!
De Roxana Glăvan 13 iulie 2017

Zumba în apă, alături de un soare prietenos, veselie și zâmbete desenate pe chipurile tuturor. Pe scurt - Eforie Aqua Park. Zilnic, instructorii parcului de distracții au grijă de silueta dumneavoastră, dar, cel mai important, se asigură că veți pleca doar cu amintiri memorabile la mare.

IMAGINI REVOLTĂTOARE la adăpostul de câini din Ovidiu: animale lăsate să moară în cuști infecte!
De Andreea Bajdechi 13 iulie 2017

Revoltă în toată regula astăzi, la porțile adăpostului privat pentru animale fără stăpân din orașul Ovidiu care adună câinii din Constanța, dar și din alte localități din județ. Voluntarii care au venit să ceară rezilierea contractului pentru rele-tratamente aplicate animalelor, după imaginile revoltătoare surprinse de o televiziune națională zilele trecute în adăpost, nu au fost lăsați să intre decât la sosirea poliției. Au sunat sirenele mai ceva ca la descinderi, pentru că angajații i-au ținut inițial dincolo de porțile ferecate și pe oamenii legii, și pe reprezentanții corpului de control al primăriei Ovidiu. În momentul în care poliția le-a deschis drumul, voluntarii și televiziunile prezente au găsit aceleași imagini de coșmar.

CONSTANȚA. Autoritățile locale, luate pe nepregătite - nu au reușit nici astăzi să prindă porcul mistreț!
De Andreea Bajdechi 13 iulie 2017

Autoritățile din Constanța nu sunt pregătite să facă față situației în cazul apariției unui animal sălbatic în oraș. O dovedește felul în care au acționat în cazul porcului mistreț care se află și la această oră în sistemul de canalizare al orașului. După ce au tot încercat ieri fără succes să îl prindă, în cele din urmă s-au rezumat să îi blocheze ieșirea cu o baliză. Azi dimineață, când au revenit pentru a relua operațiunea, surpriză! Porcul dispăruse :)

Mizerie de nedescris și cabluri care atârnă peste mâncare la Sabroso Constanța - VIDEO

Mizerie de nedescris, cabluri care atârnă peste mâncare sau produse depozitate în condiții improprii. Asta au descoperit, astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor în urma unui control efectuat la restaurantul Sabroso din Constanța.

Scandal sexual în Biserica Română! Filmul interzis minorilor cu care episcopul Hușilor a fost șantajat de trei preoți - IMAGINI ȘOCANTE

Filmul interzis minorilor cu care episcopul Hușilor a fost șantajat de trei preoți a fost publicat, astăzi, de cancan.ro. Pe imagini se poate observa cum episcopul Corneliu Bârlădeanu se află într-o cameră alături de un student la Teologie, în prezent preot într-o comună din Vaslui.

ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANȚA. Impact teribil între două autoturisme: o femeie a murit după ce un șofer rupt de beat a pătruns pe contrasens - FOTO

O femeie a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite, astăzi, în urma unui accident rutier produs pe DN 22 Constanța - Tulcea, în zona intersecției cu drumul către localitatea Sibioara.

Decizie finală TAS. Viitorul Constanța rămâne campioana României!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va anunța în scurt timp verdictul în procesul FCSB împotriva FRF-LPF- Viitorul, în ce privește titlul de campioană a României! Acum se redactează decizia.

Polițistul care l-a făcut KO pe Cristian Boureanu este cercetat penal și administrativ - VIDEO

Agentul rutier care l-a făcut KO pe Cristian Boureanu cu o lovitură de dreapta, este vizat, în acest moment, de două anchete. Una penală – a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 -, și alta internă, administrativă – derulată în cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră.

Comisarii OPC au găsit o rață cu pene în frigiderul unei pizzerii din Constanța, dar și chimicale expirate vândute drept sucuri răcoritoare - FOTO/VIDEO

Comisarii de la Protecția Consumatorilor împreună cu inspectorii DSVSA au 'descins', noaptea trecută, în terasele din zona Cazino din stațiunea Mamaia, ocazie cu care au făcut descoperiri șocante.

ACCIDENT ÎN MAMAIA. Mai multe mașini implicate într-un carambol! Două tinere au fost filmate pe asfalt - VIDEO

Accident rutier, în această noapte, în stațiunea Mamaia! Mai multe autoturisme ar fi fost implicate în accident, în timp ce două tinere care par a fi rănite au fost filmate de un trecător.

Panică în Constanța! Mai multe elicoptere survolează orașul cu reflectoare în cadrul exercițiului militar internațional Saber Guardian 2017

Panică, în această noapte, în Constanța! Mai multe elicoptere survolează cartierele orașului cu reflectoare.