duminică, 27 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 14.02.2017

Martori noi și cerere de expertiză în dosarul finanțărilor în care este judecat Nicușor Cohnstantinescu

Tribunalul Constanța a judecat astăzi un nou termen în dosarul denumit generic 'al finanțărilor sportive' în care este judecat Nicușor Constantinescu. Instanța a audiat mai mulți martori, foști directori ai unor școli din județ.

Achitări peste achitări în dosarele de abuz în serviciu! Curtea de Apel Cluj a ANULAT pedepsele a patru persoane!

Instanțele pronunță achitări peste achitări în dosarele de abuz în serviciu. Curtea de Apel Cluj a anulat pedepsele primite de 4 persoane într-un dosar similar celui în care ieri magistrații din Alba Iulia l-au achitat pe fostul secretar general al Consiliului Județean Hunedoara.

ANAF anunță controale de amploare la proprietarii de site-uri din România!

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică București (ICI) vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informații, anunță, astăzi, instituția.

CONSTANȚA. Șase cupluri au spus 'DA' de Ziua Îndrăgostiților la Casa Căsătoriilor - FOTO/VIDEO

Fluturi în stomac, declarații de iubire sau jurăminte pentru tot restul vieții. Acestea au fost doar câteva dintre ingredientele unei zile perfecte de Valentine's Day. Dacă o parte din cupluri a decis să se căsătorească astăzi, cei mai mulți îndrăgostiți le-au oferit partenerilor o inimă...dulce.

Caz halucinant în Justiția din România! Fostul șef al Poliției Române, Liviu Popa, dar și un judecător, anchetați pentru că nu au recunoscut că sunt masoni!

Caz halucinant în Justiția din România. Fostul șef al Poliției Române, chestorul Liviu Popa, și judecătorul Ovidiu Daniel Galea sunt acuzați de fals în declarații în formă continuată, pentru că nu au făcut cunoscută apartenența la Masonerie.

Tancuri, tehnică militară și sute de militari americani au ajuns, astăzi, la Baza Aeriană 'Mihail Kogălniceanu' - FOTO/VIDEO

Cei 500 de militari americani din cadrul Brigăzii 3 Blindate a SUA au ajuns, în această dimineață, la Baza Aeriană 'Mihail Kogălniceanu' din Constanța. Alături de aceștia, în Constanța, au ajuns 17 tancuri, dar și tehnică militară.