joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 14.05.2019

Deputatul constănțean George Vișan, mesaj de susținere a candidaților social-democrați pentru alegerile europarlamentare.

Deputatul constănțean George Vișan a transmis un mesaj de susținere a candidaților social-democrați pentru alegerile europarlamentare.

Descoperire macabră pe o plajă din Mamaia - o femeie a fost găsită moartă!

Femeia a fost găsită marți, 14 mai, la primele ore ale dimineții pe o plajă din stațiunea Mamaia. La fața locului au ajuns și medicii care au constatat decesul.

#EUROMÂNIA. Care sunt pașii votării la alegerile europarlamentare și referendum
De Mediafax 14 mai 2019

Românii își vor alege pe 26 mai reprezentanții în Parlamentul European. De asemenea, în aceeași zi o să aibă loc și un referendum pe teme legate de justiție, convocat de președintele Klaus Iohannis. Cetățenii vor vota în aceleași secții de votare, cu aceleași ștampile, pe trei buletine de vot.

România, prezentă la Cannes 2019, inclusiv în competiția pentru Palme d'Or, prin Porumboiu
De Mediafax 14 mai 2019

România este prezentă în selecțiile oficială și paralele ale celei de-a 72-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, prin cel mai nou lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu, "La Gomerra", care concurează pentru prestigiosul Palme d'Or, dar și prin programul Romanian Short Waves.

Percheziții de amploare în România și străinătate la o grupare care procura ilegal pește - printre orașele vizate se află și Constanța!

Peste 150 de percheziții au loc în România, precum și în Italia, Spania, Franța și Ungaria, la o grupare formată din sute de persoane care procurau ilegal cantități mari de pește și le vindeau în România. 30 de tone de pește, impropriu consumului, au fost confiscate.