joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 14.11.2017

VIDEO. Mașină de Poliție, tractată de o altă mașină de Poliție: 'Autospecialale noi au ajuns doar pe la șefi și alte structuri neoperative'!

Sindicalistul le reproșează superiorilor că, în timp ce agenții care lucrează în teren se chinuie cu mașini învechite, șefii se deplasează în controale cu Dacia Duster, nou intrate în dotarea Inspectoratelor de Poliție

ZIUA DOBROGEI, sărbătorită la Constanța! Spectacol oferit de ansamblurile minorităților, pe scena Teatrului 'Oleg Danovski'
De Andreea Bajdechi 14 noiembrie 2017

Dobrogea este un pământ primitor, unde numeroase minorități conviețuiesc în pace și armonie de zeci de ani. Astăzi, se împlinesc 139 de ani de când pământul dintre Dunăre și mare a revenit la patria mamă. Manifestările dedicate Zilei Dobrogei au început, încă de dimineață, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, iar mai apoi au continuat la Teatrul Național de Operă și Balet unde ansamblurile minorităților au oferit câte o mică parte din cultură fiecăreia.

Doi cetățeni brazilieni cu 2 kilograme de cocaină în stomac, prinși pe Aeroportul Otopeni!

Au înghițit două kilograme de cocaină sub formă de capsule pentru a le transporta în Turcia. La riscul de a muri în orice clipă s-au supus doi brazilieni care, însă, au fost prinși de anchetatorii români. Cei doi, un bărbat și o femeie, nu au reușit să treacă de controlul din Aeroportul Otopeni, au fost reținuți și trimiși pe mâna medicilor pentru ca drogurile să le fie scoase din stomac.

CONSTANȚA. Clipe dramatice pentru mama Teodorei, întoarsă astăzi din Statele Unite: 'Am vorbit cu toți prietenii ei. Singurele căutări care se mai fac sunt în apă'
De Roxana Glăvan 14 noiembrie 2017

Este a treia zi în care Teodora, tânăra din Cernavodă dată dispărută, este de negăsit. Cu toate că în ceea ce pare a fi ultimul mesaj transmit tatălui, fata semnalează că ar avea probleme, nimeni din anturajul Teodorei nu știe de ele și nu înțelege de ce ar fi vrut să se sinucidă. Nici măcar mama Teodorei, întoarsă astăzi din Statele Unite, nu a reușit să afle prea multe după discuțiile cu prietenii fetei. A transmis unui reporter Neptun Tv că singurele căutări care se mai fac sunt în apă, semn că și-a pierdut orice speranță să o mai găsească în viață pe Tedora.

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Se închide traficul pe strada Soveja - vezi rutele ocolitoare!

În aceste condiții, traseele liniilor de transport în comun 102N, 102P, 1 și 3 se modifică.

CONSTANȚA. Agent rus, prins că spiona baza NATO de la Mihail Kogălniceanu, declarat indezirabil în România!

Potrivit autorităților române care l-au interceptat, Bratislav Zivkovic a încercat să pună pe picioare o rețea informativă pentru identificarea persoanelor cu acces în facilități militare NATO și SUA, identificarea locațiilor, recunoașterea în teren, studiul de obiectiv și marcarea GPS a pozițiilor obiectivelor vizate.

CONSTANȚA. Senzații tari în timpul examenului auto - teribilist AMENDAT după ce i-a făcut semne obscene polițistului examinator!

Fata de la volan, care se afla în timpul examenului auto, a fost pusă să pornească în cursa de urmărire a autoturismului.

Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2018, vândute în câteva minute

Cea de-a patra ediție a festivalului Untold va avea loc în perioada 2 – 5 august 2018 la Cluj-Napoca.

METEO. Cum va fi vremea în DOBROGEA - când trecem la garderoba de iarnă!

Temperaturile scad, de azi, în majoritatea regiunilor și nu vor fi mai mult de 14 grade Celsius.

'Afară cu toții!' Presa italiană nu-i iartă pe 'azzurri' după ratarea calificării la Mondialul din Rusia

Vinovatul principal este considerat selecționerul, care nu a vorbit după meci despre demisie, dar toată lumea se așteaptă să fie dat afară.

ROBOR a atins maximul ultimilor TREI ani!

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile românești se împrumută între ele în lei.

Începe POSTUL CRĂCIUNULUI. Ce nu este bine să faci de mâine!

Lăsatul Secului pentru Postul Crăciunului este astăzi, în seara Sfântului Filip, ultima zi în care creștinii mai pot mânca mâncăruri “de dulce”.

Vești noi despre starea Regelui Mihai!

Regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elvețieni.