joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 15.03.2017

Frații Micula vând 11 din cele 12 hoteluri pe care le dețin pe litoralul românesc! Niciunul nu a fost renovat de peste 15 ani - VIDEO

Anunțul vânzării hotelurilor fraților Micula este o veste bună pentru inteprinzătorii și autoritățile din turism. Și asta pentru că cele mai multe dintre aceste clădiri erau o pată neagră pentru turismul din sudul litoralului, aveau mobilier vechi de 30 de ani și fațadele distruse de vreme.

Urgența pentru copii a Spitalului Județean Constanța a fost dotată... de copii - VIDEO

Urgența Pediatriei din Constanța a fost dotată....de copii. Elevii de la o școală privată au organizat un târg unde au reușit să obțină suficienți bani, încât să cumpere echipamentele medicale și mobilier. Medicii pediatri spun că materialele noi le face mai ușoară soarta copilașilor bolnavi.

Cât costă kilogramul de miel în acest an și ce alternative au românii la carnea de miel - VIDEO

O lună ne mai desparte până la sărbătorile pascale, așa că fermierii de pretutindeni au deschis listele pentru cei care vor să cumpere carne de miel. Și în acest an, prețul depășește 20 de lei pe kilogram, însă asta nu îi sperie pe cei care vor să respecte tradiția de Paște.

ADIO MAȘINILOR ÎNMATRICULATE ÎN BULGARIA! Legea s-a modificat, iar taxele au crescut considerabil!

Legislația bulgară în ceea ce privește înmatricularea autovehiculelor a suferit modificări majore, astfel că cei care dețin mașini cu numere de Bulgaria au și ei de suferit.

Patronul Filicori și-a plănuit sinuciderea în detaliu! Procurorii investighează moartea lui 'Dumi' Economu

Procurorii constănțeni investighează moartea omului de afaceri Dumitrache Economu. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, s-a spânzurat ieri, în garajul locuinței sale dintr-un cartier rezidențial din Năvodari.

Tânăra răpită de fostul iubit a fost găsită ÎMPUȘCATĂ ÎN CAP într-o mașină abandonată - FOTO

Tânăra răpită în această dimineață de fostul iubit la Oradea a fost găsită de anchetatori după cinci ore de căutări, fără viață. Aceasta a fost împușcată în cap și abandonată în mașină, pe malul Crișului, înafara municipiului Oradea.

Asistentă acuzată că dormea în timp ce o mamă s-a plimbat ore în șir cu un bebeluș în stare gravă în brațe!

Scandal la Maternitatea din Botoșani. Al doilea copil nou-născut moare în spital după o infecție într-un interval de numai 7 luni.

Procurorii au descins la Centrul de Transfuzii! Angajații sunt bănuiți că vindeau sânge!

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Craiova, efectuează, astăzi, percheziții la Centrul Regional de Transfuzii Sangvine din Craiova. Există suspiciuni că angajații vindeau sânge.

Da, oriunde în lume, numirile vârfurilor din justiție sunt politice! Altă întrebare!?

Stupefiat privesc, de la începutul acestei săptămâni, zbaterile publice ale Procurorului General Augustin Lazăr și ale Procurorului Șef al DNA Laura Codruța Kovesi, la anunțul făcut de Ministrul Justiției Tudorel Toader, privind evaluarea activității celor doi. Atât Kovesi cât și Lazăr spun public că evaluarea activității lor nu poate fi făcută de ministrul justiției, ci doar de forul profesional numit, adică celebrul CSM, recte Consiliul Superior al Magistraturii.

Șoferii est-europeni trăiesc în camion timp de mai multe luni: 'Te simți ca un prizonier!'

Șoferii de camion care transportă bunuri în Europa Occidentală pentru Ikea și alți retaileri sunt plătiți cu mai puțin de trei lire sterline pe oră și sunt obligați să trăiască în cabina camionului pentru mai multe luni, arată o investigație realizată de BBC.

Explozie puternică într-un bloc din Constanța! O femeie a fost rănită în urma deflagrației - FOTO/VIDEO

O femeie a fost rănită, astăzi, în urma unei explozii puternice care s-a produs într-un bloc din cartierul constănțean Palas.

Timbrul de mediu nu va fi înlocuit cu o taxă nouă! Primăriile vor putea însă să introducă taxe de poluare!

Timbrul de mediu nu va fi înlocuit cu o taxă nouă, dar autoritățile locale vor avea liber să hotărască dacă introduc anumite taxe de poluare în zonele aglomerate.