miercuri, 20 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 15.05.2017

ACCIDENT GRAV LA MEDGIDIA. Două persoane au rămas ÎNCARCERATE după un impact violent între două mașini - FOTO

Cinci persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, în această seară, în urma unui grav accident rutier produs la intersecția DN 22C cu drumul către localitatea Cuza Vodă.

DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV. Peste 3.300 de constănțeni au fost INTERCEPTAȚI de serviciile secrete în perioada 2010 - 2015

În perioada 2010 - 2015, procurorii au cerut autorizarea interceptării telefoanelor de 109.946 de ori. Dintre acestea, 102.729 de cereri au fost admise. În aceeași perioadă, instanțele din Constanța au admis peste 3.300 de cereri de interceptare.

Mesajul emoționant al fiicei lui Hagi, transmis de la Los Angeles, după ce tatăl ei a câștigat titlul de campion - FOTO

Gică Hagi a câștigat primul titlu de campion ca antrenor, reușind să triumfe cu Viitorul în Liga I, la mai puțin de zece ani de când a demarat acest proiect.

DIICOT a deschis un dosar penal în urma atacului cibernetic care a vizat România! Serverele MAE, dar și ale unor bănci și instituții publice, în continuare blocate!

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infracțiuni contra siguranței și integrității sistemelor și datelor informatice, în legătură cu atacul cibernetic din ultimele zile.

CONSTANȚA. Clădirile comuniste de pe plaja Modern, puse la pământ de excavatoarele primăriei - GALERIE FOTO

Excavatoarele și camioanele Primăriei Constanța au pătruns, astăzi, pe plaja Modern, pentru a pune la pământ celebrele dușuri și clădiri comuniste care zac în paragină de ani de zile.

O adolescentă și-a 'PRĂJIT' porcușorul de Guineea în cuptorul cu microunde - IMAGINI ȘOCANTE

O adolescentă în vârstă de 16 ani și-a băgat porcușorul de Guineea în cuptorul cu microunde și apoi a dat drumul aparatului. Mai mult, fata a filmat întreaga scenă și apoi a trimis imaginile unor prieteni care le-au publicat pe internet.

FORZA ZU VINE LA CONSTANȚA. Cei mai tari artiști români vor cânta într-un mega-concert pe plaja Modern - VIDEO

Cel mai mare concert din România, FORZA ZU, ajuns la ediția cu numărul șapte, se va desfășura, în acest an, pe plaja Modern din Constanța. Pe 17 iunie, cei mai tari artiști români vor face spectacol pe plajă!

Petiție online pentru modificarea legii care INTERZICE accesul ANIMALELOR pe plajă: 'Nu-l lăsăm pe blănos acasă. Vrem să-l luăm cu noi pe plajă!'

Aproximativ 9.000 de persoane au semnat o petiție online care vrea modificarea legii care interzice accesul animalelor pe plajă. Oamenii consideră că animalele sunt membri ai familiei și că interzicerea accesului pe plajă este o măsură absurdă.

Fiecare bugetar va primi un tichet de vacanță în valoare de 1.450 de lei. Când intră legea în vigoare

Începând cu acest an, bugetarii vor primi anual câte un tichet de vacanță în valoare de 1450 de lei pentru a plăti servicii turistice doar pe teritoriul României. Actul normativ care prevede acest drept ar putea intra în vigoare la jumătatea lunii viitoare.

Arhiva SIPA avea peste 3.000 de dosare compromițătoare despre procurori și judecători! Cum s-au 'evaporat' elementele de șantaj?

Binomul SRI-DNA nu ar fi funcționat atât de eficient dacă nu ar fi avut un al treilea element, esențial pentru „eficientizarea” parcursului dosarelor considerate prioritare de Sistem, sau așa numitele dosare-țintă.