miercuri, 12 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 15.12.2017

CONSTANȚA. Crăciun românesc cu brazi din Danemarca - constănțenii se plâng de prețurile piperate din piețe și centre comerciale!
De Roxana Glăvan 15 decembrie 2017

Visați să simțiți miros de brad românesc în zilele de sărbătoare ce se apropie? Luați-vă gândul! În piețele constănțene se vând doar brazi de import, la fel și în marile centre comerciale. Constănțenii se plâng că nu se pot apropia de prețuri, nici măcar la coronițele din crenguțe de brad. Așa că așteaptă pe ultima sută de metri, poate - poate acestea vor scădea sau se pot negocia pentru ca negustorii să nu rămână cu marfa.

FUNERALIILE REGELUI MIHAI. Zeci de mii de oameni și-au luat rămas bun de la Majestatea Sa!

Regele Juan Carlos al Spaniei este primul oaspete străin de rang înalt care a ajuns astăzi, la București pentru funeraliile ultimului și celui mai longeviv rege al României. Românii au făcut noapte albă la căpătâiul regelui. Sunt deja aproape 20 de mii de oameni care și-au luat rămas bun de la Majestatea Sa. Deși ar fi trebuit să se închidă la ora 22, porțile Palatului Regal au rămas deschise toată noaptea trecută și, cel mai probabil, la fel se va întâmpla și în această seară.

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene

Carrefour România a premiat talentul celor mici, prin tragere la sorți, pentru a doua oară anul acesta, la cea de-a 32-a ediție a Concursului de Desene tematice.

Protest spontan în Portul Constanța - angajații Minmetal amenință cu grevă generală! FOTO/VIDEO
De Cristina Puşcaşu 15 decembrie 2017

Protest spontan al angajaților Minmetal, unul dintre cei mai mari operatori din Portul Constanța. Zeci de oameni au întrerupt lucrul timp de două ore după ce au aflat că negocierile salariale avute cu conducerea au eșuat și că au rămas fără contract colectiv de muncă.

Potențialul exploziv al momentului

Cum au debutat evenimentele, rolul jucat de pastorul Tokes și cum s-a închis un ciclu printr-un proces sumar și o execuție de-a dreptul animalică a cuplului Ceaușescu. Pentru unii a fost revoluție. Pentru alții, lovitură de stat. Lovitura, spun unii, a fost benefică. Alții afirmă ca fost malefică. În acest an, nivelul tensiunilor crește. E sau nu e stat paralel? E atacată sau consolidată independența judecătorilor? Ce rol joacă momentul psihologic al despărțirii de Rege? Toarnă sau nu gaz peste foc?

Acuzațiile DNA împotriva legilor justiției, minciuni grosolane

DNA acuză că transpunerea Directivei UE 2016/343 în legislația românească, prin modificare Codului de Procedură Penală, va afecta grav lupta anti-corupție. Este o minciună grosolană în comunicatul DNA. Se mențin toate prevederile actuale privind mărturia mincinoasă.

ALERTĂ LA METROU! Două femei amenințate pe peron - o suspectă a fost reținută!
De Ştefania Uţă 15 decembrie 2017

Un suspect a fost dus la audieri, în cazul noului incident înregistrat la metrou. Polițiștii vor stabili dacă este vorba despre persoana care ar fi amenințat-o pe femeia care a depus plângerea.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O cisternă și o basculantă s-au făcut praf! GALERIE FOTO/VIDEO!

O cisternă și o basculantă s-au făcut praf! Șoferul cisternei a fost încarcerat, bărbatul fiind scos dintre fiarele contorsionate cu traumatism toracic.