joi, 17 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 16.01.2018

10 tineri se pregătesc pentru Bruxelles!

Organizația de Tineret Social Democrat se apropie de finalul celei de-a doua ediții a proiectului „10 pentru Bruxelles”.

CONSTANȚA. Noi audieri în dosarul Beirut! Patronul George Karam: 'Nu sunt vinovat. Nici nu știam că fetele sunt acolo la program'

„Nu sunt vinovat. Nici nu știam că fetele sunt acolo la program. Când a încept incendiul, pompierii au intrat și au spus că nu mai este nimeni”. Așa a încercat George Karam să îi convingă pe judecătorii Curții de Apel Constanța că nu are nicio vină pentru tragedia din fostul restaurant Beirut. Trei tinere artiste au murit atunci în vestiarul de la etaj, după ce localul a fost cuprins de flăcări. Prima instanță l-a condamnat pe patronul libanez la 10 ani de închisoare însă acesta a contestat sentința.

CONSTANȚA. Copiii s-au bucurat de prima ninsoare - Parcul Tăbăcărie s-a transformat în derdeluș!

Bulgări care zboară cu viteza copilăriei, îngeri de nea de toate mărimile și nelipsita voie-bună când vorbim despre zăpadă. Mai cu seamă că este prima care s-a așternut anul acesta la malul mării. Copiii sunt primii care se bucură de ea. Și dacă unele dintre cele mai îndrăgite modalități de recreere erau până acum tableta și calculatorul, astăzi micuții au renunțat fără nicio problemă la ele pentru a se bucura, cât e ziua de lungă, de zăpada proaspăt așternută. De prima ninsoare s-au bucurat alături de ei și părinții sau bunicii, căci derdelușul nu cunoaște vârstă.

Gafă de proporții a României în timpul vizitei istorice a premierului Japoniei, Shinzo Abe!

Vizita istorică a premierului Japoniei, Shinzo Abe, a picat într-un moment total nefericit din punct de vedere politic. Pentru prima oară un premier al Japoniei, a treia putere economică a lumii, ajunge în România, și nu are omolog și partener de discuții, pentru că Mihai Tudose a demisionat. În aceste condiții, la Palatul Victoria s-a deplasat o delegație economică niponă care a fost primită de vicepremierul Paul Stănescu. Premierul nipon, Shinzo Abe s-a întâlnit cu președintele României, Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă – 'Doamna de Fier' a României

Nominalizarea Comitetului Executiv al PSD pentru funcția de premier al României în persoana doamnei Viorica Dăncilă este schimbarea de paradigmă de care avea nevoie PSD. Afirm acest lucru la puțin timp după nominalizare și cred că, din foarte multe puncte de vedere, este alegerea corectă. Prima femeie premier al României capătă contur în persoana unei doamne a politicii românești în adevăratul sens al cuvântului. Fidelă partidului și politicii social democrate, Viorica Dăncilă are un background care cu greu ar putea fi contestat.

DRAMĂ: Victor Spirescu, primul român care 'a invadat' Marea Britanie în 2014 a murit! Tânărul urma să se căsătorească!

„Dumnezeu sa te odihnească in pace păcat de tineretea ta”, a scris o altă cunoștință.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Sporturi extreme prin ger și zăpadă! VIDEO

Astăzi, un pasionat de kite a fost filmat în timp ce se bucura de pasiune sa, pe... zăpadă.

La mâna președintelui

Nu are importanță pentru moment în ce circumstanțe a făcut-o. Nu se va ajunge la repetarea rușinosului procedeu al automoțiunii de cenzură pentru dărâmarea în Parlament de către PSD a propriului premier. Urmează să aflăm cum reacționează președintele Klaus Iohannis.

ROMÂNIA. Un nou COD GALBEN de viscol și ninsori abundente în aproape jumătate de țară!

Vântul va prezenta intensificări cu precădere în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 70- 80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

CONSTANȚA. Zeci de persoane au ajuns la spital în ultimele ore! Secția de Ortopedie Traumatologie plină!

Pacienții diagnosticați cu traume minore nu au necesitat internare, în schimb cei care au suferit fracturi au fost spitalizați.

UPDATE. GERMANIA. Cel puțin 47 de persoane rănite după ce un autobuz școlar plin cu elevi s-a izbit de o casă!

Un purtător de cuvânt al autoritățile din Manheim, Cristoph Kinkel a informat că trei elicoptere se află la fața locului pentru a transporta la spital cele 47 de victime, dintre care șase prezintă răni grave.

CONSTANȚA. Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață! Meteorologii anunță ploi

Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață. S-a circulat mai bine în oraș, deși șoferii au fost nevoiți să conducă mai prudent ca de obicei. Primul episod de iarnă a fost destul de blând și în județ, unde autoritățile spun că au putut interveni pentru că vântul nu a suflat cu atâta putere încât să viscolească și să troienească zăpada.

Cine va fi interimar la Palatul Victoria în locul lui Mihai Tudose? Fostul premier a refuzat interimatul

Acesta este vicepremier și unul dintre cei mai influenți lideri din teritoriu ai partidului, atât în județul Olt, cât și în întreaga Oltenie. De profesie agronom, Stănescu a ajuns în prima linie a partidului în 2008, când a fost ales președinte al PSD Olt.