miercuri, 25 aprilie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 16.07.2017

Hagi: ”Suntem campioni, dar nu suntem favoriți”. Viitorul - Gaz Metan, luni, de la ora 18.30

”Suntem campioni, dar nu suntem favoriți”, spune Hagi înainte de primul meci în Liga Întîi. Viitorul debutează în noul sezon contra lui Gaz Metan Mediaș, luni, de la ora 18.30, la Ovidiu.

Roger Federer a cucerit al optulea titlu la Wimbledon

Roger Federer continuă să uimească lumea sportului. Elvețianul a câștigat astăzi cel de-al optulea titlu la Wimbledon, după ce l-a învins în finala turneului londonez pe croatul Marin Cilic. Federer a ajuns la 19 trofee de Grand Slam cucerite în întreaga carieră.

Trafic de coșmar pe Autostrada Soarelui! Cozi kilometrice la stația de taxare Fetești pentru că șoferii nu știu că pot plăti taxa până mâine!

Trafic de coșmar pe Autostrada A2, acolo unde s-au format cozi până la stațiile de taxare de la Fetești. Reprezentanții CNAIR le recomandă șoferilor să nu aștepte în zonă pentru a plăti taxa de pod, deoarece aceasta poate fi plătită până a doua zi la ora 23.59, prin diverse mijloace.

Șeful Protecției Consumatorilor Constanța, amenințat pe Facebook de ginerele patronului de la 'Cuptorul cu plăcinte'

”Ne-ai pus bine vara asta și multe lumânări vor arde pentru sănătatea ta, micuțule”. Este mesajul de amenințare pe care șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului l-a primit de la un individ.

Pasageri SECHESTRAȚI într-un microbuz din Constanța: 'Am fost înjurați și apoi a sărit să ne bată!'

O femeie din Constanța a povestit, în această după-amiază, pe Facebook, scenele de coșmar prin care a trecut, împreună cu fiul ei, în timpul unei curse cu un microbuz de pe linia 310 din Constanța.

Tragedie pe litoral! Trupul tinerei care s-a sinucis aruncându-se în mare a fost adus la mal!

Trupul neînsuflețit al tinerei care s-a aruncat în mare în urmă cu patru zile, la Mangalia, a fost adus la mal, în această dimineață, de valuri.

Accident grav provocat de un preot! Două persoane rănite după impactul violent dintre un autoturism și un microbuz cu călători!

Accident grav, în această dimineață, în fața Unității 2 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavodă. Un preot, aflat la volanul unui autoturism, care se îndrepta către biserică pentru a ține slujba de duminică, a intra în plin într-un microbuz aflat într-o stație.