luni, 10 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 16.12.2017

TULCEA. O tânără de 18 ani a dispărut - familia o caută cu disperare: 'Trebuie să știm dacă este bine'!

Se pare că tânăra și-a închis telefonul, dar și profilul de Facebook pentru a nu putea fi contactată.

CONSTANȚA. Scriitoarea Olga Duțu și-a lansat astăzi volumul 'Constanța Culturală' în prezența unor personalități de seamă!
De Cristina Puşcaşu 16 decembrie 2017

Identitatea orașului de la malul mării a mai primit o recunoaștere prin lansarea celei mai noi cărți a binecunoscutei scriitoare constănțene, Olga Duțu. Lansarea volumului ce poartă numele „Constanța Culturală” a fost un real succes și a reunit în acest weekend personalități de seamă.

CONSTANȚA. Cruzime fără margini - cal abandonat și lăsat să moară de foame de stăpân! VIDEO

Cruzime fără margini în cartierul Coiciu, din Constanța. Un cal neîngrijit, flămând și însetat a fost abandonat la marginea cartierului de stăpânul său.

ALERTĂ METEO PENTRU TOATĂ ȚARA! Frig, ninsori și vânt - vremea se schimbă radical în următoarele zile!

Meteorologii au transmis, sâmbătă, o informare de ninsori moderate cantitativ la munte și intensificări ale vântului în regiunile sud-estice.

ALARMANT! Peste 80 de noi cazuri de rujeolă în ultima săptămână - numărul total se apropie de 10.200!

Numărul total de cazuri confirmate de rujeolă în România raportate până vineri este de 10.198, cu 82 mai multe decât săptămâna trecută, potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul Institutului de Sănătate Publică (INSP).

Regele Mihai a fost înmormântat alături de soția sa, Regina Ana, la Catedrala din Curtea de Argeș! Imnul național, intonat în onoarea fostului suveran

Regele Mihai va fi îngropat în jurul orei 19.00, astăzi, la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș unde va avea loc o slujbă scurtă de înmormântare.